Android 2.2 Navigasyon (YARDIM Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

farfara68

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.2 Navigasyon (YARDIM Lütfen)
Merhaba arkadaşlar samsung galaxy mini (s5570) Buna uygun bir navigasyon programı lazım kendi programı var fakatsuan için ücretli telefon yeni çıktıgı için.ilerde ne olur bilemem o yüzden bana android 2.2ye uygun bir navigasyon programı link veya program ismi verirseniz ÜCRETSİZ İyi olur yardımlarınız için simdiden teşekkürler Yardım edenlerden allah razı olsn..

zızzz

zızzz

Üye
igo My way kullanılanabilirsin. ama ekran çözülüğü uyar mı bilmiyorum çözünürlüğü uyanı bulursanız daha iyi olur.

farfara68

Üye
    Konu Sahibi
Saol krdesm elinde warsa ücretsiz sürüm uplaya bilirmisin blamadımda ben .s

zızzz

zızzz

Üye
applanet ten indirbilirsin bi de sitede de var

ozkanaydin67

Üye
BANA MAİL ADRESİNİ YAZ SANA APK. DOSYASI YOLLAYACAM VE YAPMAN GEREKENLERİ YAZACAM NDRİVE ÇOK GÜZEL BEN KULLANIYORUM GALAXY S DE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR SENDEDE ÇALIŞACAKTIR [email protected]

darksht

Üye
Hocam ndrive ı kullanıyorum demişsin ben indirdim ama haritayı indirmek için ücret istiyor

s5570 için uygun olan ne ise upload edip link verin buraya başka kişilerde faydalansın bana da lazım.

AYNA

AYNA

Üye
BANA MAİL ADRESİNİ YAZ SANA APK. DOSYASI YOLLAYACAM VE YAPMAN GEREKENLERİ YAZACAM NDRİVE ÇOK GÜZEL BEN KULLANIYORUM GALAXY S DE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR SENDEDE ÇALIŞACAKTIR [email protected]
ndriveyi ben symbianda kullanmıştım süper bir program ayrıntıya çok önem veriyor.tekel bayileri bile görebiliyorsu haritada.ben symbianda ücretsiz kullanmıştım o programı ayarları yaptıktan sonra.peki sen androidde ücretli mi kullanıyorsun?

sessiz_cocuk

Üye
ben hepsini denedim IGO en başarılı ve detaylı gps programı

link

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
teşekkürler igo gerçekten başarılı ama umarım ekran çöz. konusunda mini ile sıkıntı yaratmaz deneyelim ben gmini'mde ndrive kullandım o da güzel..

xinsurer

xinsurer

Üye
yada;

(Alıntıdır)
RE: Android NDrive 10.1.15 en son sürüm

uygulamalar --->bilinmeyen kaynaklar ok yap
aşagıdaki linkden programı indir
link :

1. yukardaki linkdeki programı usb modunda sd karta at ve orda kur.
2. haritayı maps klasörüne at.
3. sonra çalıştır bir defa (ve daha sürenin dolmasına 6 gün var)
4. dili türkçe seç ve sonra wifi ile bağlanarak 35 mb civarı dosya indirir.
5. sonra ilk linkdeki uygulamayı kaldır klasörler duruyor (indirlen dosyalar)
6. burdan programı indirip klasörlerin üzerine kur Program linki:
7. programı çalıştır ve olay tamam

Takipçi Satın Al

Üst Alt