android 2.2 flash 10.1 sorum olacak???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
android 2.2 flash 10.1 sorum olacak???
htc desire ki flash lite 4 ile n-one android 2.2 deki flash player 10.1 u karşılaştıran bir video izledim.. n-one çok iyi video oynatıyordu.. bada os için sene sonuna doğru flash güncellemesi olacakmış.. flash lite 4 gibi mi yoksa flash player 10.1 gibi mi oynacaktır...?? çok merak ediyorum.. kafamdaki bu soru işaretinden dolayı hala samsung wave almadım.. lütfen mesajlarınızı esirgemeyin...... ;)

campsnac1

Üye
htc desire ki flash lite 4 ile n-one android 2.2 deki flash player 10.1 u karşılaştıran bir video izledim.. n-one çok iyi video oynatıyordu.. bada os için sene sonuna doğru flash güncellemesi olacakmış.. flash lite 4 gibi mi yoksa flash player 10.1 gibi mi oynacaktır...?? çok merak ediyorum.. kafamdaki bu soru işaretinden dolayı hala samsung wave almadım.. lütfen mesajlarınızı esirgemeyin...... ;)

konu ile alakasız ama bulmuşken seni sorayım dedim:) htc desire kullanıyorsun?
ben wave düşünüyordum ama biraz caydım gibi..o kadar para ver flash 10 player olmasın sonra..facebook online chat msn ebuddy gibi şeyler yok yani..ama süper telefon bence..
htc desire çıktı ...ama şuan ki sorun..android market in türkiye de olmayışı...slide me ve applanet tarzı programlar ile uygulama yüklüyorlarmş forumda okumuştum...
burdada root ve orjinal android market yükleyip kargoluyorlar..fiyatı da gayet uygun... alan herkes çok memnun...
napıcam ben ya görüşlerin...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt