Android 2.1 ve üzeri Cihazlar İçin Tivibu

Sponsorlu Bağlantılar

kademxx

kademxx

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.1 ve üzeri Cihazlar İçin Tivibu
Tivibu kullanıcıları için oldukça yararlı ve görsel açıdan da güzel kaliteli bi uygulama.
Android markette henüz yok ama uygulamanın TTNET tarafından sunulan indirme linki mevcut.
Bu konuyu açarken birçoğunuzun bu uygulamadan haberdar olduğunuzu düşündüm ama forumda göremedim.
Eğer aynı konu varsa şimdiden özür diliyorum.

Ayrıca şunu da belirtmemde fayda var.
Uygulamaya PC de kullandığınız kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmıyoruz. Yaptığınızda geçersiz kullanıcı adı veya şifre şeklinde hata alacaksınız.
Bir kereye mahsus cep için kayıt olmanız gerekiyor.
Uygulamaya girdikten sonra üye ol'u seçiyoruz.
Kullanıcı adı kısmına ADSL kullanıcı adımızı giriyoruz Burda dikkat edilmesi gerek şey @ttnet kısmı KESİNLİKLE GİRİLMEYECEK.
Şifre kısmıda da yine sahip olduğunuz ADSL girilecek.
Daha sonra ekrana gelen bilgileri doldurun kayıt işlemi tamamlanmış demektir.
Artık TİVİBU CEP uygulamamız kullanıma hazırdır.

Bir Teşekkürü Çok Görmeyin Lütfen.

• Beğen
Tepkiler: sagozanCAN

muharrem34

Üye
bence çok yararlı program sağol kardeşim...

kademxx

kademxx

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim faydalı olduysa ne mutlu...

tyfn541

Üye
Slm arkadasim dedigin gibi yaptim ama bilgiler aliniyor diyo sonra tv aciyorum aciliyor diyo kaliyo o sekil xperia neo telefonum

kademxx

kademxx

Üye
    Konu Sahibi
tyfn541 arkadaşım. kayıt işlemi sırasında bi hata ile karşılaşmamışsın ne güzel. ama neden yayın açılıyor ekranında kaldın inan hiçbi fikrim yok. genelde herkes kayıt olmada sorun yaşıyodu. bende o konuya açıklık getirdim bildiğim için ama sana yardımcı olamiyorum kusura bakma. ama yinede araştırırım bulursam bişeyler yazarım burdan.

06Nurettin

Üye
bu tvibu gibi birde lig tv uygulaması yokmu..tvibu üyesi oldum galaxy tab p1000 de güzel çalışıyor ah birde lig tv olsa idi..

piyers

Üye
bunun yeni versiyonunu yuklerseniz sevinirim
bu versiyon güncelleme istiyor
marketten indiremiyorum cihazımı marketteki program desteklemiyor ama bu program cihazımda çalışıyor günceleme istiyor.
yeni versiyonunu yuklerseniz sevinirim
saygılarımla

piyers

Üye
bunun yeni versiyonunu yuklerseniz sevinirim
bu versiyon güncelleme istiyor
marketten indiremiyorum cihazımı marketteki program desteklemiyor ama bu program cihazımda çalışıyor günceleme istiyor.
yeni versiyonunu yuklerseniz sevinirim
saygılarımla

AlperKoPat

Üye
Teşekkürler, gerçekten faydalı oldu...

SKD_

SKD_

Üye
Teşekkürler..

Üst Alt