android 2.1 , 2.2 , 2.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
android 2.1 , 2.2 , 2.3
yeni telefon almayı planlıyorum symbian s^3 işletim sistemli tlf alacaktım. artık symbian dönemi bittiği için android almak istiyorum yalnız 2.1 2.2 2.3 diye sürümleri varmış. sorunum

1- bunların arasındaki fark nedir :bilmm
2-2.1 aldım diyelm bunu 2.2 veya 2.3'e yükseltebilirmyim :hmmm
3- htc almayı planlıyorm artısı eskisi var mı? :bilmm
4- tavsiye edeceğiniz bir telefon varmıdır_? :islik
5- dikkat etmem gereken özellikler nedir
6- amoled , kapasitif ve TFT gibi ekran secenekleri var. bunların açıklaması nedir_? :allalla:

yardımcı olursanız memnun olurum

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Samsung Galaxy S II ' yi biraz bekle derimm

AYNA

AYNA

Üye
samsung galaxy s2'yi bekle..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben de bekliyorum. Sen de bekle.

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
sadece 4. sorumun cevabını alabildim ama yinede teşekkür ederim

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
anbdroid hakkında fazla bilgim yok telefon olarak galaxi s veya wave tavsiye ederim htc de iyi telefondur desire alına bilir
kapasitiv ekran ısıya göre tepkime veriyor kusursuz hassas dokunmatik ekran özelliği.rezisitif ekran basmatik hassas değil üzerinde ince bir filmtabakası var çin malı tellerdeki gibi kullanışlı değil çabuk çizilir digeri çizilmeye sonderece dayanıklıdır.amoled sen enson çıkan teknoloji ekran gün ışığında bile net görüntü .
dikkat etmen gereken şeyler bu üç markadan şaşmazsan herhangibir pişmanlık yaşamassın aranılan bütün özellikler var. :oke:

hunkar159

hunkar159

Üye
valla beklemeyin derim ben almaya gittim stand da görünce vazgectim massallah tenisraketi gibi

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
ve de bayağı pahalıymş. :S

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
ozaman wave2 digerleri waveden pahalı

llgoksell

Üye
yeni telefon almayı planlıyorum symbian s^3 işletim sistemli tlf alacaktım. artık symbian dönemi bittiği için android almak istiyorum yalnız 2.1 2.2 2.3 diye sürümleri varmış. sorunum

1- bunların arasındaki fark nedir :bilmm
2-2.1 aldım diyelm bunu 2.2 veya 2.3'e yükseltebilirmyim :hmmm
3- htc almayı planlıyorm artısı eskisi var mı? :bilmm
4- tavsiye edeceğiniz bir telefon varmıdır_? :islik
5- dikkat etmem gereken özellikler nedir
6- amoled , kapasitif ve TFT gibi ekran secenekleri var. bunların açıklaması nedir_? :allalla:

yardımcı olursanız memnun olurum

1-bunlar android sürümleri farketmez istedigini al nasıl olsa rom yükleniyor 2.1 2.2 2.3 diledigini yaparsın
2-evet istedigin sürüme odin sayesinde ulaşırsın
3-bende ilk htc düşünmüştüm ama galaxy s daha özellikli bir bak istersen sitelerde karşılaştırması var
4-tabiki galaxy s
5-aman dikkat garantili diye yurtdışı kayıtlı vermesinler
6-bu soruda kaldım be kardeş ( galaxy s amoled ekran onu bildim bak :) )

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
1-bunlar android sürümleri farketmez istedigini al nasıl olsa rom yükleniyor 2.1 2.2 2.3 diledigini yaparsın
2-evet istedigin sürüme odin sayesinde ulaşırsın
3-bende ilk htc düşünmüştüm ama galaxy s daha özellikli bir bak istersen sitelerde karşılaştırması var
4-tabiki galaxy s
5-aman dikkat garantili diye yurtdışı kayıtlı vermesinler
6-bu soruda kaldım be kardeş ( galaxy s amoled ekran onu bildim bak :) )

:D teşekkür ederim :D

shipped

shipped

Üye
gerçek bir akıllı telefonunuz olsun istiyorsanız kesinlikle htc alın özellikle tavsiyem desire hd modelidir.
amoled ekran htc nin hd ekranı nın samsung tarafından taklid edilmişi . görüntü kaitesi iyi ama enerji tüketimi çok bu nedenle yeni cihazlarda süper lcd kullanılıyor amoled üretilmiyor artık. ama en iyi ekran hd çözünürlükte olan htc ekranlarıdır. ayrıca htc lerin snapdragon işlemcileri ve 3d ekran kartı özellikleri sayesinde her uygulamayı yüksek kalitede çalıştırabilirsin. eger bekleyeceksen htc 4g evo cıkacak yakında onu bekle yok şimdi alacam dersen desire hd çok iyi tercih.. ucuz makul bir android istiyorsan galaxy ace modeli fiyat performans a göre cok ideal

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
çavuşum peki htc desire bildiğim kadarı bile 2.2 bunu en son 3.1 sürüm çıktı diye biliyorm 2.2 üzerine 3.1 yüklenebilir mi veya başka bir sürüm. ve bu froya nedir_?

shipped

shipped

Üye
Cihazin uzerindeki mevcut surum onemlo degil.nasilki dusun bir bir pc aldin uzerinde windows 98 yuklu. Oylemi kullanacaksin.hayir tabiki,ya xp yuklersin yada,windows 7yuklersin degilmi,android de oyle iste froyo 2,2nin ismi yani android surumunun ismi,ondan sonra 2,3 cikti onun adida gingerbead hatta sene sonuna 3,0icecream cikacak sen desire hd al en son cikani yuklersin

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin uzerindeki mevcut surum onemlo degil.nasilki dusun bir bir pc aldin uzerinde windows 98 yuklu. Oylemi kullanacaksin.hayir tabiki,ya xp yuklersin yada,windows 7yuklersin degilmi,android de oyle iste froyo 2,2nin ismi yani android surumunun ismi,ondan sonra 2,3 cikti onun adida gingerbead hatta sene sonuna 3,0icecream cikacak sen desire hd al en son cikani yuklersin

o da çok pahalı ya en uygun bana galaxy ace

shipped

shipped

Üye
evet şu an en ideali ace fiyatı uygun

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
çavuşum peki s5670 nasıl önerir misin _? 600 mhz işlemcisi var

shipped

shipped

Üye
dostum şu an o klasmandaki yani 600-700 civarında en iyi makine ace. hem kullanıcısın cok olması da bir avantaj hem aksesuarı hemde firmware güncellemesi bol olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...