AndroBada Yeni Video (wave android)!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
AndroBada Yeni Video (wave android)!!!

burdan bağış yapabilirsiniz.
sayfanın sağ üst kısmında bağış butonu var.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Arkadaşlar bu videolar sanki montajlı hiç düzgün çekim yok izlediğim bütün wavedroid videoları düzgün deil sağa sola gidiyo görüntü itimat edilecek videolar deil sanki ??

princepsp

Üye
Adamla konustum gercek eğer kendi wave inizde android olmasını istiyorsanız bağış yapmamızı istiyorlar cunlku 2 wave i yaktılar 2 tane daha wave alcaklar

eaagent

eaagent

Üye
heyecan yaptm :D bz nasl bağşta bulunalm bulunsak ne işe yarıycak zengnler ilglensn bu mevzuyla :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bakın oluyomuş ama böle olacaksa android olmasın daha iyi bune yavaşlık.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi

burdan bağış yapabilirsiniz. sayfanın sağ üstünde bağış butonu var ordan.

secretwhite

Üye
vallaha para verecek durumum olsa bada gelişsin diye program alırım. Başka bir yolla mesela reklamlara tıklasak filan olur mu. Bir yol gösterin. Reklama tıklamak 3 saniyelik iş

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
reklama tıklayarak para kazanma vardı ondan yapıp tüm parayı oraya aktarsak. 40-50 kişi baya bi para toplanır

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
reklama tıklayarak para kazanma vardı ondan yapıp tüm parayı oraya aktarsak. 40-50 kişi baya bi para toplanır
oda olur sitesine girip reklamlara tıklamanız yeterli 2 sn yelik iş.
çoğu site reklamdan kazanıyor:oke:
bağış yapmak isteyen yapabilir. önceki projeye ben inanmadım ama bu proje doğrudur videolardan da belli zaten.

eLZeM34

Üye
Bu kadar yavaşlayacaksa ben yüklemem android falan bu ne yavaşlık yaa.

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi
akdenizx

akdenizx

Üye

Resmi olarak böyle bir çalışma yok. Bir grup geliştirici tarafından entegre edilmeye çalışılıyor. Çıkma ihtimali olsa bile tabiki yükleyip- yğklememek size kalmış. Wave üzerine Android'in yerleştirilmesi samsung geliştiricilerinin kontrolü dışında çok zor diye düşünüyorum. Biraz incelediğimiz zaman bada sisteminin kodlaması tamamen farklı ve bu entegrasyonu yapabilmek için çok ciddi bir çalışma ve emek gerekiyor. Bunu kimse gönüllü olarak yapmaz.. :aman2:

secretwhite

Üye

Kardeş zaten adamlar bu halinde iken internete sunmayacaklar herhalde. Üstünde geliştirmeler yapıp öyle sunacaklar. O yüzden zaten para istiyorlar, bağış topluyorlar. Bu halde dönüp de kimse yüzüne bile bakmaz bunun.

Birde bana bir bilgi verebilir misiniz. Galiba sayfanın en aşağısında reklamlar. O reklamlara ne kadar tıklarsak veya ne sıklıkla tıklarsak siteye maksimum bir şekilde para kazandırabiliriz. Web reklamcılılığının nasıl çalıştığını tam olarak bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Mesela, aynı IP üstünde 10 dk arayla girsek tıklasak bütün reklamlara bir sprun olur mu. Para kazandırır mı? vs. vs.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
50 usd bağış yaptım hadi hayırlısı .

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Kardeş zaten adamlar bu halinde iken internete sunmayacaklar herhalde. Üstünde geliştirmeler yapıp öyle sunacaklar. O yüzden zaten para istiyorlar, bağış topluyorlar. Bu halde dönüp de kimse yüzüne bile bakmaz bunun.

Birde bana bir bilgi verebilir misiniz. Galiba sayfanın en aşağısında reklamlar. O reklamlara ne kadar tıklarsak veya ne sıklıkla tıklarsak siteye maksimum bir şekilde para kazandırabiliriz. Web reklamcılılığının nasıl çalıştığını tam olarak bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim. Mesela, aynı IP üstünde 10 dk arayla girsek tıklasak bütün reklamlara bir sprun olur mu. Para kazandırır mı? vs. vs.

günde 1 tıklama yalan olur 3 günde bir tıklıyın :oke:

dengesis

dengesis

Üye
Wave ve Galaxy S için yazılmış bir uzaktan kontrol yazılımı videoda da gördüğümüz görüntülerin oluşmasını sağlayabilir. Ki Android'i Wave'e uyarlamaktan daha kolaydır. Benim düşüncem bu. Ancak Wave üzerinde android boot videosunu koyarlarsa bende gerçekten inanırım ve destek veririm. Şu haliyle gerçek olması çok zor.

princepsp

Üye
tamamm sacmalama istersen chi..com.tr bile cıktı haberi doğru hatta adamla konustum eğer %50 bağiş olursa çk bağış yapanlara %60 sa bağışlayan herkeze %70 ise herkeze dosyaları vericekler ama bu kadar yavaş olmuyacak

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
tamamm sacmalama istersen chi..com.tr bile cıktı haberi doğru hatta adamla konustum eğer %50 bağiş olursa çk bağış yapanlara %60 sa bağışlayan herkeze %70 ise herkeze dosyaları vericekler ama bu kadar yavaş olmuyacak

olurmu öle şey sırf adamlar uğraşşsın diye altına araba çekicek halimiz yokya :sopa::bann:

princepsp

Üye
alaka yok adamlar bitirmiş ama uygulama açınca 2 wave leri yanmış sorunları duzeltmek için 2 wave alcaklar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
resimler geldi

--------------- Ekleme ---------------

New information. As you probably noticed we've managed to boot the android on the wave. I promised that as long as we're finished you won't see images or video clips, but two of my friends thought otherwise and without my permission they released it on youtube. I wanted to remove it, but before I got the password was too lates. Very, very many things don't work, but overall the system is quite stable, wifi, gsm works. There is no possibility of launching programs, camera, etc (FOR NOW). Any applications (except for the widgets and themes) does not work. Application start-up turns off the phone and causes it to burn. After the restart / turn off file changes occur which rise the timing of the CPU, which causes burning. Therefore, all the time I take care of wave wouldn't discharged. I'm really sorry to inform you that yesterday at 8:30 am the next wave burned. We have a huge problem with stabilizing the CPU. Now there is only one wave, and we stopped work temporarily. If we lose the last wave, we must stop the project. Within a few days, I will share video in which dispel all doubts of people who think that is a lie. In this video I will ask the whole world for any grants to buy two or three samsung wave. We do not expect that it will happen, but unfortunately, within 4 months the losses are too big, we can not afford to throw this expensive equipment.

--------------- Ekleme ---------------

resimler gözükmüyo nedense ama linkler

paganini58

paganini58

Üye
ben burayı okumadan konu açmışım arkadaşlar başka bir güvenilir sitede bu konuya yer verdi chip e bakarsanız görürsünüz bazı gelişmeler var demekki umarım dahada iyi olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt