AndroBada gelişim sürecinde !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bibooo

bibooo

Üye
    Konu Sahibi
AndroBada gelişim sürecinde !
Wavedroid projesinin iptalinden uzun süre geçtikten sonra şimdi yeni proje AndroBada :)
Devamlı takipte olacağım bu konuda işte bu da videolu ilk örneği :)

Şuan alpha aşamasındadır :)

Güncelleme:

Bu projenin yapımcısı ile yapılan ufak bir röportaj yayınlandı arkadaşlar :)

İngilizcem iyi olmadığından direk google çeviri olarak aktarıyorum:

AndroBada proje görünür ve ayak sağ zorunda dayalı son günlerde gösterilen videolar ve şüphe bizi yanlış girişimler önceki göz önüne alındığında, pek çok ciddiyet veya tanık. Bu gibiydi ilginç nedenle proje bu mucidi vermek ses , Su anlıyorum biz, bu nedenle nasıl bu konuda Android taşıma fikrine Samsung Wave ve ne niyetleri onun gerçek.

S: Samsung Wave noktasına Android için fikir edinmek ne zaman?
C: Proje forum benim başladı geliştirmek Wave benim satılan zaman. Aradığım sürücü beni ikna zor firmware benim vardı bol bol zaman ve kusur koyunda ve sonunda buldum.

S: parti sizi projenizin duyuru gibi kısa süre içinde bir video yapmak yönetilen verilen gerçekten AndroBada proje, ne zaman?
C: Proje yaklaşık başlatıldı 10 Aralık 2010 keşif gün sonra benim, sadece.

S: Ne Wave üzerinde Android taşıma yapmak için ikna sebebi neydi?
A: Ben yapabildi istediği için ne başka bir şey yok. Diğer tüm projeler sahte olup, güven bana.

S: Sizin fikir Android olması ve Boot Çift üzerinden körfez bootable set?
A: projesinin de bu aşamada değil, çizme en az bir çift olmak var olacaktır.

S: yanlış WaveDroid proje bir kaç ay önce başladıktan sonra, Samsung Wave başka bir taşıma Android site tarafından başlatıldı. Onlar, ancak, çok pahalı bir yazılım satın almanıza gerek iş ile bunu diğer web kullanıcılara karşı uydurulmuş bir aldatmaca olduğunu gösteriyoruz amacıyla bu proje üzerinde çalışmaya söyledi. Eğer yazılım, bu bakış itibaren devam ederken?
A: sadece söyleyerek, projelerin diğer yalan sorumlu olanlar da. uygulama taşıma için onun Android gerektirir serbest zaman ayırmaya için ücretsiz yazılım, bir dilleri ve programlama bilgisi az.

S: taslak AndroBada ilgili olarak, niyetlerini, ciddi ya da ilk büyük karşılaşma zorlukları en kısa sürede terk?
A: Benim niyetleri ciddi ve aygıtların yanındaki am emin o içinde Android görmek mümkün olacak herkes birkaç hafta. tarih için az ve CPU ile çünkü ciddi sorunlar proje bu süre bir vardı durdurmak için zamanında biz Dalga ettik Samsung zaten yanmış iki. bir sol var sadece istiyorsunuz proje sona zamanından önce onu yok bizim, çünkü tercih değil de risk. Hızlı bir çalışma göstermek bizim başka bir sen video şüphe hepsi olacak kesinti için nedenini açıklar ve olmak feshetti. Ileri biz testlere ihtiyaç bazı bizim devam ya da üç Dalga Samsung iki satın bağış için.

Su bu sözleri ile, proje ve başlaması götürdü niyetlerini iyiliği vurgulamak için çalıştı, onun büyük fırsat için ona teşekkür ediyorum. Burada bazı resimler yaptığı forumunda bugün yayınlanmıştır gösterir:​

• Beğen
Tepkiler: burakburti ve wpp_00

dla11

Üye
önceki projeye ben inanmamıştım ama bunda videoda acıkca belli adamlar baya yüklemiş ama cok yavas calısıyor.
hadi inşallah olur.

hsahin4

hsahin4

Üye
Çok yavaş ve kasıntılı çalışıyor, umarım bu tip sorunları halletmeden yayınlanmaz. (Bakınız Nokia N900 ve android)

furkant

furkant

Üye
Tamamen android olmuş fakat stabil değil görüldüğü gibi :) Yavaş yavaş onuda yaparlar ama bada yı seviyorum, android için başka tel almak daha mantıklı, badasız olmaz.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
eeee olucak dedim yakında bada 2.0 çıktıktan sonra çıkar gibi .

bibooo

bibooo

Üye
    Konu Sahibi
Devamlı bu konu altından güncel olarak gelişmeleri aktaracağım :) Çok fazla kasıyor şuan göründüğü gibi fakat daha alpha aşaması :) Herşey zaman ve çalışmaya bağlı artık arkadaşlar :)

ares_53

ares_53

Üye
bu badaya neden bukadar takıntılısınız anlamıyorum arkadaşlar...? badayı sevmeyen gitsin androidli bir telefon alsın bukadar basit bence.. çünkü bada bence wavede 10 numara bi sistem ve henüz yeni bi oluşum.. e biraz sabredin bekleyin zaman geçtikçe geliştirmelerinden faydalanın güzelce.. hem android bada kadar stabil değil bunu bir galaxy S i inceleyip görebilirsiniz ara ara kasmalar oluyor bada gayet hızlı ve waveye cuk diye oturmuş bir sistemdir...

secretwhite

Üye
Bu video güzel olmuş. Gerçekten çalıştıklarını gördük adamların helal olsun. değişiklik iyidir wave görüntüsündeki şık bir telefona Android çok hoş gider ayrıca

furkant

furkant

Üye
bu badaya neden bukadar takıntılısınız anlamıyorum arkadaşlar...? badayı sevmeyen gitsin androidli bir telefon alsın bukadar basit bence.. çünkü bada bence wavede 10 numara bi sistem ve henüz yeni bi oluşum.. e biraz sabredin bekleyin zaman geçtikçe geliştirmelerinden faydalanın güzelce.. hem android bada kadar stabil değil bunu bir galaxy S i inceleyip görebilirsiniz ara ara kasmalar oluyor bada gayet hızlı ve waveye cuk diye oturmuş bir sistemdir...
cuk diye oturamadı daha telefonun bütün nimetlerinden, gücünden yararlanamıyoruz.. Bada 2 ile bu, bi nebze olsun giderilecek fakat hala tam anlamıyla kullanamayacağız.. Sürekli çıkan güncelleştirmeler ile yavaş yavaş kullanmaya başlayacağız tam anlamıyla..

akdenizx

akdenizx

Üye
Daha çok geliştirilmesi gerekiyor. Şuan için işlevsiz vir sistem :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Bir yandan badanın gelişmesini bekleyip diğer yandan da androidin gelmesini beklemek ne derece doğru Allah bilir. Telefon o haliyle gayet hızlı bence, ama sistemin gelişmesi için destek lazımsa android yükleyerek destek olunmaz ona.

burakburti

burakburti

Üye
Bir yandan badanın gelişmesini bekleyip diğer yandan da androidin gelmesini beklemek ne derece doğru Allah bilir. Telefon o haliyle gayet hızlı bence, ama sistemin gelişmesi için destek lazımsa android yükleyerek destek olunmaz ona.

:ehe

bibooo

bibooo

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşları anlamıyorum :) Yani nedir bu badaya olan bakışınız demişler :) Android isteyenlerin Bada ile alıp veremediği yok ki.Elimizde böyle bir telefon dururken neden gidipte Androidli bir telefon alayım.Çalışmalar başlamış zaten ne kadar risk olursa olur ama bir şeyler için çalışılıyor sonuçta ve ortaya sonuç ufakta olsa çıkıyor.Android kullanmayı kim istemez ki bu telefonda.Bada tabiki daha stabil olacaktır ama Android insanları heycanlandırıyor öyle ya da böyle :) Kullanmak isteyen Bada kullanır istemeyen de bu AndroBada olursa onu kullanır zaten :) Zevkler ve renkler tartışılmaz...

princepsp

Üye
Arkadaşlar yalanmış o okuyun anlayın (altaki mesajı)

didyou

Üye
Bada bu kadar stabil ve hızlı iken Android'e geçmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.Ama Android Wave'de tam olarak stabil çalışırsa buda bi artı demektr tabi.

mavrick

mavrick

Üye
aydink_1903

aydink_1903

Üye
İnandırıcı değil.

Galaxy S FW yükledik diyorlar ortada onun Touchwiz i yok. Android Settings e widget gibi bir iconla giriyorlar.

Para toplama operasyonuna benziyor.

İnananlar Bol bol Donate (Bağış) yapın :)

Kolay Gelsin

mavrick

mavrick

Üye
İnandırıcı değil.

Galaxy S FW yükledik diyorlar ortada onun Touchwiz i yok. Android Settings e widget gibi bir iconla giriyorlar.

Para toplama operasyonuna benziyor.

İnananlar Bol bol Donate (Bağış) yapın :)

Kolay Gelsin

aynen betada olsa neden düzgün bir video konulmamış

princepsp

Üye
Akıllı ben inanıyorumda bu yalan

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Kasıntılar oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt