andriod versiyon düşürme...

Sponsorlu Bağlantılar

selim577

Üye
    Konu Sahibi
andriod versiyon düşürme...
Arkadaşlar herkeze kolay gelsin.iki gün önce sony ercsson Xperia pro mk16i telefonumu guncelledim.telefon biraz ağırlaştı ve hiç hoş olmayan yenilikler eklendi.google amcaya sordum ama pek net bir bilgi alamadım.acaba bir önceki surume dönebilir miyim.bu konu hakkında bilgisi olanlar, bildiklerini benimle paylasabilirler mi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ilk linkten eski versiyona ait romu indir ikinci linkten de yükleme yaparsın. Ikinci link, birinci linkten indirecegin romun nasıl kurulacağını gösteriyor.

selim577

Üye
    Konu Sahibi
şu anda indirilmesi gerekenleri yapıyor, telefondan ayarlanması gerenleri ayarlıyorum...aklıma iki şey takıldı ben bu işlemlerle versiyon düşürüp romlamış mı oluyorum...bide bu room işlemi garanti dışı bırakıyor diye duymuştum...orjinal haline dönüştürebilir miyiz garantilik bir durum olursa

Symbianize

Symbianize

Üye
Yukledigin rom dusuk versiyona ailt oldugu icin versiyon dusurmus oluyosun

navti

navti

Üye
yani mesela 2.3 romu yukluyken 2.2romunu indirip kuruyosun ve versiyon dusmus oluyo yada guncellemeden once clockwork modla yedek alabilir guncellemeyi begenmezsen geri yukleme yapip telefonu guncelleme oncesi haline dondurebilirsin...

selim577

Üye
    Konu Sahibi
Yukledigin rom dusuk versiyona ailt oldugu icin versiyon dusurmus oluyosun

arkadaşlar flastool da driver.exe çalıştırıp telefon modelini seçin yazmışsınız ya.orda benim telefonum yok.xperia pro mk16i yok.hangisini seçmeliyim

- - - Eklendi - - -

yani mesela 2.3 romu yukluyken 2.2romunu indirip kuruyosun ve versiyon dusmus oluyo yada guncellemeden once clockwork modla yedek alabilir guncellemeyi begenmezsen geri yukleme yapip telefonu guncelleme oncesi haline dondurebilirsin...

yardımından dolayı teşekkür ederim de ben önceki versiyonun clockworkunu almadım.önceki sürümü istiyorum zaten...telefon ağırlaştı ve ayarlar menüsü hiçte hoş bir şekil almadı...

- - - Eklendi - - -

hmm tamam buldum...pro yazıyor sadece...

- - - Eklendi - - -

Rambo_FT ve tarafımca denenmiştir :oke:

surgeon kardeş rom yapmak zorunda mıyım...şimdi flasma işlemi gerçekleşiyor...

- - - Eklendi - - -

yardımlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim...sorunum çözüldü...

Takipçi Satın Al

Üst Alt