Andrid Sd kart Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa038

Üye
    Konu Sahibi
Andrid Sd kart Sorunu
Samsung gt 9003 telefonum var 8 GB kart hafıza kartı kullanıyorum, veriler hiçbir sebep yokken kayboluyor ve hafıza kartına attığım eski apk dosyaları geri geliyor,bu uygulamalarda 0 mb olarak gözüküyor sorun nerdedir acaba....Birde şimdi mp3 atayım dedim hafıza kartına bunlarda 0 mb gözüküyor.Bilen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?

fnldstntn

Üye
Hafıza kartını formatla olmazsa telefonda problem olabilir başka bi telefonda dene...

mancukya

Üye
Ayni sorun bazi hafiza kartlariyla 9000, 9001 ve 9003 de oldugunu gördüm genelde usb takiliyken kapatmadan cikartilirsa bunu yapiyor yeniden formatlamak partition yapmak yani bölümlemekde fayda etmiyor. Kalitesiz bazi sd kartlarda oldugu söyleniyor bunun ama ayni kartlar normal kullanimda hic bir veri kaybolam sorunuda yapmiyor. Degisik stock yada custom romlarlada ayni soruni yapiyor. Caresi yok belki sadece class 10 serii gibi kartlari tavsiye ediyorlar ama ondanda emin degilim.
Ama Samsung Galaxy serilerinde bu sorun var herkezde yok ama cok kimse mevcut S2 ve mini icin mesala duymadim ama 9000 ait seride bu mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt