Andorid Sistemi İle Çalışan Wifi Camera

Sponsorlu Bağlantılar

einstein_betty

Üye
    Konu Sahibi
Andorid Sistemi İle Çalışan Wifi Camera
Arkadaşlar internette android işletim sistemi ile çalışan wifi bağlantısı yapılarak kullanılan çok güzel bir ürüne rastladım.Adı googo wifi kamera.Android telefon ve tablet pclerde kablosuz olarak görüntü alabiliyor ve kayıt edebiliyorsunuz.Ayrıca ios sistemine de uygun çalıştığı için ipad ve iphonelardan da kablosuz olarak izlemek ve kayıt etmek mümkün.Bir kablosuz ağa bağlanır gibi telefonunuzdan veya tabletinizden kameraya bağlanabiliyorsunuz.Hem de usb port özellikli olması çok önemli bir özellik.Ürün Türkiye'de ticaretgroup sitesinde mevcut ve online satın alınabiliyor.Bence gerçekten teknolojide devrim niteliği taşıyan bir ürün niteliğinde ve gelecek süre içinde bir çok elektronik cihaz android ve ios sistemlerine uygun hale gelecek gibi gözüküyor.sizle paylaşmak istedim.

einstein_betty

Üye
    Konu Sahibi
ürünü bir ertesi gün hızlıca teslim aldım ve bu kablosuz kamerayı çok beğendim.Özellikleri gerçekten uzay çağına uygun gelişmiş özelliklerde.kameranın görüntü kalitesi çok iyi ve kısa sürede kamerayı izleme ve kayıt etmeye başlıyorsunuz.sadece bir akıllı telefonunuz olsun yeterli.ben bu kamerayı oldukça başarılı buldum ve fiyatı da Türkiye'de bir benzeri olmamasına rağmen çok uygun ve 2 yıl garantili tticaretgroup firması başarılarını tebrik ederim bu tür teknoloji ürünlerini bizlerle buluşturduğunuz için teşekkürler ticaretgroup.com

avcitalip

avcitalip

Üye
peki modemden port falan açmaya gerek var mı ?

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Reklam :) Sırf bu konu için üye olarak rastlamış gibi yazmanız çok komik. reklam olduğu düpedüz belli ama güzel paylaşım

Symbianize

Symbianize

Üye
Reklam kokusu alıyorum

emreolol

Üye
bosver tel kameralari yeter sanki saat basi kameraylami cekiyoz bi yerleri

Üst Alt