Andorid Oyunları (Turkcell T10)

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Andorid Oyunları (Turkcell T10)
Turckell t10 Oyunları'nı buralardan indirebilirsiniz .

Konuya Bakan herkeze tşk ediyorum

raplotter

Üye
Nasıl bulamadın çok merak adiyorum bir sürür oyun var...Jar formatlı değil apk formatlı oyun yüklemen yeterli olucaktır.

Omer_07

Üye
kardeş o telefonu turkcell bozmuş.Bendede var.Güncelleme gerikiyo diye düşünüyorum ama güncellersen garanti dışı kalır.Ama güncelleyincede doğru düzgün çalıştırırmı bilemiyorum.Ama jbed adlı program ile jar olan dosyalarıda açabilirsin.

surgent7676

Üye
Bende kullanıyorum t 10 hd oyunlar hariç hepsini oynuyorum iyi araştırma yapın olduğunu göreceksiniz güncelleme yapmanızada gerek yok turkcell cihazı kısıtlamamış sadece kendi prolarını yüklemiş.

Omer_07

Üye
kısıtlamış işte hd oyunları oynamak istiyorum ben. güncelleme yapınca geçeceğini umarak ama garantiden çıkıyo :S

surgent7676

Üye
Hd oyun kısıtlamayla alakalı değil t10 ekranın hd olmadığı için oynuyamıyorsun işletim sistemi ile alkası yok ben hd oyun yükledim ama görüntüsü bozuk vede oynanmıyor yani hd ekran lı bir andtoid tel kullanacaksınız.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben oyun tamamen yok demiorum ztn, sadece bulabilirseniz linkini werirmisiniz demişitim ama yinede teşekkürler. :D

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bi site buldum bulamayanlar için linki veriyim :D
ama siz bulursanız koymayı unutmayın lütfen :)
işte link:

buraya girdikten sonra sol tarafta bulunan action,adventur,sports gibi bölümlerden indirmek istediğiniz oyun türünü seçip indirebilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: fotino21
saruman_me

saruman_me

Üye
benim tlf hd olduda ne oldu yükleyipte bi oynuyamadıkki:D bişileri yanlış yapıyoruz ama çözemedim:hmmm

fikret__uysal

Üye
teşşekkürler güzel

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi site daha buldum ama zevkime göre oyun bulammadım yinede siti bulursanız yazın lütfen.

bir teşşekkür isterim artık :D

• Beğen
Tepkiler: fotino21 ve brksnr
A.F.K

A.F.K

Üye
Vodafone 945 hd mi

brksnr

brksnr

Üye
Onlar teşekkür etmesse ben ederim ayıp ettin :D :D

Laz¥

Laz¥

Üye
eyvallah

ozorsahin

Üye
saol kardesım tebrıkler elıne saglık

selo98

Üye
Bunu kurdupunuz zaman daha rahat indirebilirsiniz oyun ve uygulamaları.:oke:

hamzacık99

Üye
arkadaşlar bi site daha buldum ama zevkime göre oyun bulammadım yinede siti bulursanız yazın lütfen.

Çok tşkrler tcfb işime yaradı

bir teşşekkür isterim artık :D

ARkadaslar ben turkcell t10 almayı dusunuyorum elimde nokia n73 var su an sızce t10 nasıl ?

minik_fath

Üye
bana araba yarışı oyunu lazım t10 için lütfen acill yardım telefonu satıcam yoksaaa

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Onlar teşekkür etmesse ben ederim ayıp ettin

önemli deil kardeş ne demek .

-------------------------------------------------------

ne demek kardeş .

saol kardesım tebrıkler elıne saglık

nedemek kardeşim paylaşım için burdayız :)

Bunu kurdupunuz zaman daha rahat indirebilirsiniz oyun ve uygulamaları.:oke:

tşk ederim kardeş yardımcı olduğun için

----------Eklendi @ 18:11:44 ---------- Yazıldı @ 18:08:12 ----------

ARkadaslar ben turkcell t10 almayı dusunuyorum elimde nokia n73 var su an sızce t10 nasıl ?

Kardel vallaha ben bayağıdır kullanıyorum bi sorununu görmedim tavsiye ederim ama illa ben dedim diyede alma biraz araştır alırsanda güle güle kullan.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkürler güzel

nedemek :)

----------Eklendi @ 10:17:52 ---------- Yazıldı @ 10:14:36 ----------

bana araba yarışı oyunu lazım t10 için lütfen acill yardım telefonu satıcam yoksaaa

kardeş bak sana link vericem oradan tüm spor oyunlarını indirebilirsin aşağıdaki linke gi sağ taraftan kategöriyi seç free yazanları indir

Site :

Tabi İstersen Bu Sitelerdende İndirebilirsn :

akiqolar_45

Üye
girdim sitelere indirdim ve bazıları qüzel
:tşk: :yuru :ah :nono: :op:
Bu Sayfayı beğen içinde espiriler var beğenenlere :tşk:

Üst Alt