mrb senin cfw lerini her zaman kullanıyorum vede kullanmya devam ediyorum 1)son cıkardıgın cfw lerde c6 v42 temiz portunu kullanıyorsun galiba hava durumu vidgeti çalışıyor ama bir garip şekiller çıkıyor 2)2.1.1 kullanıyorum belle topbarlı olarak atanın cfw den akon dosyasını aldım petrol blue temsı ile çok güzel oldu.3)haritayı istemedigim uygulamaları nfe kullanarak kaldırım haritaları cfw yükledim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum4)photo browserı türkçe olarak siscontec programını kullanarak cfw ye attım oda sorunsuz kullanıyorum 5)auto installer hep ingilizce versiyonunu kullanıyorsun bu türkçe olabilir 6)çıkarttıgın cfw lerde yazılım yüklendikten sonra pin kodunu girdikten sonraki tarihde çok eski bir tarih çıkıyor bunu cfw yi çıkardıgın tarihe yakın yapsan güzel olur her şey için eline saglık başarılarının deaını dilerim....
- - - Eklendi - - -
kusura bakmayın klavyenin bazı tuşları bazen basmıyor ama siz ne yazdıgımı okumuşsunuzdur

bir sonraki sürümde cfwyi çıkarttığım tarih olarak ayarlayacağım 

yok kardeş şu tcknin çıkardığı cfwde rehber sak sak hemen açılıyo efekle alâkası yok bana göre kullandım biliyorum
Menuye atma sorunuda var

merhaba![]()
1-evet v42 kullanıyorum ama bilmiyorum hangi tarzda çıkıyor o garip şekiller ss ekleyebilir misin
2-
3-haritayı yapabildiğine sevindim benim uzun uğraştan kurtardınız zira 14 upload dile kolay
4-
5-haklısın pek dikkat etmemiştim ingilizce olmasına bir dahakine türkçesini gömebilirim
6-haklısın aslında bunda yakın bir tarih yapacaktım ama unutmuşumbir sonraki sürümde cfwyi çıkarttığım tarih olarak ayarlayacağım
sağol
- - - Eklendi - - -
o zaman tck cfwsini kullan
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -

dosya yöneticisinden bir müzik aç geride bakalım![]()
dosya yöneticisinden bir müzik aç geride bakalım![]()

ben denedim bende sorun yok![]()

Hocam aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım sıkıntı devam ediyor da jafla çak gitsin demişsiniz yeniden mi yüklüyeyim biraz açıklarsanız sevinirimkarta format sonra telefona hard format aç bak hala devam ediyorsa kapat telefonu baqla jafla çak qıtsın hallolur kardeş![]()
jkrayt'ın dediklerini yap düzelir kasma konusuyla ilgili de v2.0da kullandığım tema efektine bak bir de buna bak ayrıca tema efektleri açıkken sadece ayarlara girerken 2sn. Kasıyor kapalıyken kasma gördün mü hiç![]()
Hocam aynı sorun bende de var dediklerinizi yaptım sıkıntı devam ediyor da jafla çak gitsin demişsiniz yeniden mi yüklüyeyim biraz açıklarsanız sevinirim
- - - Eklendi - - -
hocam sorunu çözemedim yardım edebilir misiniz ram 36 mb ne yapabilirim

4. cfw dekiAndroid Font u rica etsem eklermisin lazımda

hepsi iyi hangisini istersen indiraa süper yeni sürüm çıkmışhangisini indireyim oğuzhan hangisi daha iyi?

2.yi indireyim o zaman
hepsi iyi hangisini istersen indir![]()
biraz kurcalayıp cfw hakkındaki düşüncelerimi yazarım 
2.yi indireyim o zamanbiraz kurcalayıp cfw hakkındaki düşüncelerimi yazarım
![]()