Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

mamix74

mamix74

Üye
menülerin hepsi 4*4 mü yoksa 3*4 de varmı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de var :)bu yüzden upload bu kadar uzun sürdü zaten

sem_sen

Üye
oğuzhan son durum nedir?

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
ellerine sağlık kardesim bu bazı stillerde tuş kilitlerinin ismi niye böyleki :) emeğine sağlık

mamix74

mamix74

Üye
ellerine emeğine sağlık sence en iyisi hangısi

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
oğuzhan sana ne deyim kardeşim.ellerine sağlık şu an stıil 4 kullanıyorum ve tam istediğim gibi olmuş...+rep....

efsane1980

efsane1980

Üye
kardeş ellerine sağlık her zevke hitap etmişsin süper iş çıkarmışsın hayırlı olsun

Süleyman

Süleyman

Üye
Hayırlı olsun. Bende stil 6 yı indirdim. Zevkime en çok hitap eden o olsuğu için. Teşekkürler. :oke:

xxmadxx

xxmadxx

Üye
oviden haritalar programını kuramıyorum üstad..
herşey on numarayken birden bu çıktı.. iki defa daha attım flahı ve denedim ama maalesef..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oviden haritalar programını kuramıyorum üstad..
herşey on numarayken birden bu çıktı.. iki defa daha attım flahı ve denedim ama maalesef..

ordan kurma yazılım güncelleme bölümünden kur :oke:

eXe1aNs

Üye
Kardeş ben hic birşey anlamadım bu işden birisi bana anlatsın CFW Telefona kuruyorum Ram Yıne aynı 50 Hanı 67 Falan olmuyor ram

5'Cıyı 4x4 du kurdum hangısı daha ıyı perfonmasn verıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
daha önce cfw kullanmadın anlaşılan o resimdekiler maksimum ram değeri ama normal kullanımda 67 mbı göremezsin ne ofwde ne cfwde normal kullqnımda 50 mb falan olur ram

eXe1aNs

Üye
daha önce cfw kullanmadın anlaşılan o resimdekiler maksimum ram değeri ama normal kullanımda 67 mbı göremezsin ne ofwde ne cfwde normal kullqnımda 50 mb falan olur ram

Hm anladım peki 67 ram gormem ıcın napmam gerek ve oyleyse perfonmsn artmıyorsa bız neden onları ındırıyorz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
neden 67 :D bak ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat sağ seçim tuşuna ramblow atayıp yeniden başlat görürsün yüksek ram değerini

Üst Alt