Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

cannn3715

Üye
telefonda ki yavaşlama neden kaynaklanıyo ola bilir dediğin gibi tamanem hard format attım ayrıca hala çalışmıyo xpress deki galeri tuşu basıyorum olduğu kalıyo müzik playere giriyo fakat galeriye tıklatınca kalıyo acaba cfw yi yüklerken dediğim hataları verdi onlardan kaynaklana bilirmi ?

---------- Eklendi @ 20:44:14 ---------- Yazıldı @ 20:27:48 ----------

MCUSW: (ERROR)
APESW: (ERROR)
VariantSW: (ERROR)
Prodcode:
Done!
yeniden attım ama yine aynı hatayı verdi ve yine xpress deki galeri tuş çalışmıyo hiç bi şekilde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
onunla ilgisi yok local modda kalma sebebi ovi suite programı o önemli değil. Yavaşlama konusunda şunu söyleyeblieim uygulamaları belirli klasörlere at yani bir klasörde yoğunlaşırsan o klaösre girerken kasar onunda dışında kasma çok az ayarlara girerken bir süre bekletebilir sadece daha önce de belirttiğim gibi mediabarda sorun yok bazı üyeler videolara gittiğini belirtmişler ve resimlere gitmesini istiyolar bende bunu v2.2de düzelteceğim...

• Beğen
Tepkiler: cannn3715

cannn3715

Üye
teşekkürler :) v 2.2 yi bekliyoruz sabırsızlıkla :):yuru

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
onunla ilgisi yok local modda kalma sebebi ovi suite programı o önemli değil. Yavaşlama konusunda şunu söyleyeblieim uygulamaları belirli klasörlere at yani bir klasörde yoğunlaşırsan o klaösre girerken kasar onunda dışında kasma çok az ayarlara girerken bir süre bekletebilir sadece daha önce de belirttiğim gibi mediabarda sorun yok bazı üyeler videolara gittiğini belirtmişler ve resimlere gitmesini istiyolar bende bunu v2.2de düzelteceğim...

2.2 diye tuttururlar şimdi :D Sanki 2.1.1 iyi değilmiş gibi :D

cannn3715

Üye
kötü demedik :) ama 2,2 daha iyi olacağına kuşku yok :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :) v 2.2 yi bekliyoruz sabırsızlıkla :):yuru

;).

---------- Eklendi @ 23:47:25 ---------- Yazıldı @ 23:45:20 ----------

2.2 diye tuttururlar şimdi :D Sanki 2.1.1 iyi değilmiş gibi :D
bu güzel düşüncen için teşekkür ederim ama eksikler var biraz :D

---------- Eklendi @ 23:48:16 ---------- Yazıldı @ 23:47:25 ----------

kötü demedik :) ama 2,2 daha iyi olacağına kuşku yok :)

:good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sürekli CFW güncellemek herzaman iyidir :oke:

Aylarca çalışıp didinip uykusuz kalıp tek CFW sundun diyelim. Yarın yeni bir mod çıkınca direkt senin CFW demode oluyor. En iyisi dinamik yapısıyla CFW güncellemek.

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli CFW güncellemek herzaman iyidir :oke:

Aylarca çalışıp didinip uykusuz kalıp tek CFW sundun diyelim. Yarın yeni bir mod çıkınca direkt senin CFW demode oluyor. En iyisi dinamik yapısıyla CFW güncellemek.

çok haklısın :oke:

SWEET DREAMS

Üye
bir global race raging thunder'ı yükleyeyim dedim dahili bir bileşendir diye bi hata verdi yüklenmedi :s

onimu23

Üye
her şeyi sırasıyla yaptım fakat jafı kurarken birkaç hata verdi . sonra bitince power tuşuna bi kez tıkladım telefon açılmadı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
her şeyi sırasıyla yaptım fakat jafı kurarken birkaç hata verdi . sonra bitince power tuşuna bi kez tıkladım telefon açılmadı.

telefon açılmıcak power tuşuna basçan telefonu bulup yüklücek :oke:

onimu23

Üye
yok not found diyor

---------- Eklendi @ 17:16:54 ---------- Yazıldı @ 17:08:55 ----------

tamam şimdi found dedi ama usb yi çıkarmazsam telefon açılmıyor . açınca da eski şekilde kaldı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok not found diyor

ilk yükleyişte bu hatayı verir verince bir daha bir daha dene eninde sonunda olacaktır :oke:

---------- Eklendi @ 17:18:40 ---------- Yazıldı @ 17:17:35 ----------

açılmıcak hemen zaten yüklenmesi lazım önce yüklenince kendi kendine açılcak :oke:

onimu23

Üye
of şimdi de runtime error verdi jaf kapandı :dry:

onimu23

Üye
evet aynen bu .

onimu23

Üye
olsun bi şeyler bulurum sağ ol .

Üst Alt