Oğuzhan
Üye
ya cfw yuklemeden tuş kilidini nasıl kapatırım
anlamadım

ya cfw yuklemeden tuş kilidini nasıl kapatırım

istedğim şekilde frMediaToolbar' olan varsa upload edeblr mi + gereken diğer dosyaları 
mediabarda 2. sırada olan fotoğraflara dokunduğumda galeri yerine videolar açılıyor onu nasıl değiştirebilirim ? Medya Kısayol Düzenleyici 0.3 ile denedim ama bu sefer hiç çalışmadı o ikon başka bi cwfnin dosyalarını bulamama rağmen o hariç diğerleri çalışıyor şuan sırf onun için 7-8 defa flashladımistedğim şekilde frMediaToolbar' olan varsa upload edeblr mi + gereken diğer dosyaları
![]()
aga sen yeni versyonda değiştrirsinde ben senin cfwde birsürü değişiklik yapıyorum hepsini tek tek yapmak zaman alıyo neyse artık idare edicez napalım sade bu lazımdı bana EyvAllah saolasın![]()
evet hatırlatacaktımda bu kadarı yüzsüzlük olur dedim demedim
off onu da değiştircektim unutmuşum galeri değil de fotoğraflar yapacaktım bir sonraki versiyonda düzeltirim artık
bir dahaki sefere artık 
evet hatırlatacaktımda bu kadarı yüzsüzlük olur dedim demedimbir dahaki sefere artık
![]()
yahu ne yüzsüzlüğü keneimden çok sizin beğenmeniz için yapıyorum bu cfwyi sizin istediklerinizi göz önünde tutuyorum yoksa bu forumda yayınlamadan kendi zevkime göre de cfw hazırlayıp kullanabilirim öyşe yapmıyorum zaten çünkü sizin ve benim istediklerimin çoğu bu cfwde var zaten

eyvAllah kardeşim saolasın eline sağlıkbide bişey diyeceğim ben ekledim media bara fotoğrafları fakat solda kodlar fln var arattım private klasöründe txt dosyaları var sadece frmediatoolbar dosyasıyla olmuyor sanırım çünkü şuan uğraşmama rağmen çalıştıramadım
![]()

diyeceğim şu ki sadece frmediatoolbar dosyasını düzenlemekle olmuyor. dene derim 
Medya Kısayol Düzenleyici ile frmediatoolbar dosyasını acınca uygulamaların yaınnda private/10202be9 klasörünün içinde bulunan ÖR:101F7A7F.txt vb. uygulama yolu belirten dosyalar var sanırım çünkü ben frmediatoolbar dosyasını düzenledim olmadı sonra başka bi cfwden aldım o privatedeki dosyayı oldu fakat btswtc-accelswtch gitti . kısaca kafam karıştı olmadıdiyeceğim şu ki sadece frmediatoolbar dosyasını düzenlemekle olmuyor. dene derim
![]()

bende tam bilmiyorum private klasörüne giren çıkamıyo ben ordan dosya bulup yaptım açıldı ondan dedim öyle sen bilirsin yinede düzenleyip atarsan sevinirim saolasın cevap verdiğin için![]()
ben cuma günü düxenler konuyq eklerim yine de sen cuma günü hatırlat bana unuturum belkitm aga eyvAllah yazarım buraya yine

S.a. arkadaşım. Senin bu anchor v2.1.1 cfw yüklerken flash tuşuna bastıktan sonra bir 'warning' geldi. altta durum bilgisinde 'Init usb communication...' yazdı
biraz sonra da 'WARNİNG!!! WARNİNG!! WARNİNG!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! CONTİNUE?'
EVET DEDİM.
altta durum bilgisinde
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone... YAZDI
SONRADA Searching for phone.. not found yazdı.
nerde hata yaptım?