Oğuzhan
Üye
hangi moddan kaynaklanıyormus kardeşim oto tuş kilidine girememe?
tuş kilidi zaman ayarlı özelliği modu vardı ondanmış neden kullandım ki o modu çok gereksizmiş
hangi moddan kaynaklanıyormus kardeşim oto tuş kilidine girememe?
tuş kilidi zaman ayarlı özelliği modu vardı ondanmış neden kullandım ki o modu çok gereksizmiş

kendiliğinden kilitleniyordu zaten![]()
Ben netqin mobile guard kullanıyordum . Onda tarama yaptıgınızda ayarlayabliryorsunuz ordan ayarlamıştım![]()
bendede bu oto tuş kilidini kapatamıyorum nasıl kapatırım
v2.1.1 eklendi konuya. Ordan indirip tekrar dene

süper olmuş hataları çözünce teşekkürler![]()

kardeş eline sağlık güzel olmuş yanlız benim telefonda bir sıkıntı var müzik çalardan şarkı silmiyor direk menü ye atıyor sil dediğim zaman sizde de aynı problem varmı
sağol fakat bende de sorun yok greenbabyde kendinde sorun olmadığını belirtmişkardeş eline sağlık güzel olmuş yanlız benim telefonda bir sıkıntı var müzik çalardan şarkı silmiyor direk menü ye atıyor sil dediğim zaman sizde de aynı problem varmı

sağol fakat bende de sorun yok greenbabyde kendinde sorun olmadığını belirtmiş![]()
Civciv, bu sorunun en etkin çözümü, müzik çaları sonradan güncellettirmektir. Önceden gömüldüğünde bazen böyle hatalar çıkabiliyor.

music timer proğramını bulamadım yardımcı olurmusunuz. sleep timer tarzında bulduğum proğramlarda müziklerin içindeki music timera bastığımda çalışmıyor... birde ramblowdan baktığımda 35 le 52 arasında bellek var 60 ı sadece ilk kurduğumda gördüm ama yapanın eline sağlık...
sağol 
rica ederimişte şimdi süper olmuş v2.1'i hızlı ve görsel olarak tanımlıyoduk şimdi ise hızlı görsel ve hatasız olmuştekrar tekrar teşekkürler kabız civciv
![]()