Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

mc.a

mc.a

Üye

tuş kilidi zaman ayarlı özelliği modu vardı ondanmış neden kullandım ki o modu çok gereksizmiş

kendiliğinden kilitleniyordu zaten :)

Ben netqin mobile guard kullanıyordum . Onda tarama yaptıgınızda ayarlayabliryorsunuz ordan ayarlamıştım :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Konu yeniden düzenlendi.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
bendede bu oto tuş kilidini kapatamıyorum nasıl kapatırım

sem_sen

Üye
hemmen deniyorum :)

greenbaby

Üye
süper olmuş hataları çözünce teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

capkino_42

Üye
kardeş eline sağlık güzel olmuş yanlız benim telefonda bir sıkıntı var müzik çalardan şarkı silmiyor direk menü ye atıyor sil dediğim zaman sizde de aynı problem varmı

greenbaby

Üye
kardeş eline sağlık güzel olmuş yanlız benim telefonda bir sıkıntı var müzik çalardan şarkı silmiyor direk menü ye atıyor sil dediğim zaman sizde de aynı problem varmı

bende sorun yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağol fakat bende de sorun yok greenbabyde kendinde sorun olmadığını belirtmiş :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sağol fakat bende de sorun yok greenbabyde kendinde sorun olmadığını belirtmiş :hmmm

Civciv, bu sorunun en etkin çözümü, müzik çaları sonradan güncellettirmektir. Önceden gömüldüğünde bazen böyle hatalar çıkabiliyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

_cem

Üye
music timer proğramını bulamadım yardımcı olurmusunuz. sleep timer tarzında bulduğum proğramlarda müziklerin içindeki music timera bastığımda çalışmıyor... birde ramblowdan baktığımda 35 le 52 arasında bellek var 60 ı sadece ilk kurduğumda gördüm ama yapanın eline sağlık...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
music timer proğramını bulamadım yardımcı olurmusunuz. sleep timer tarzında bulduğum proğramlarda müziklerin içindeki music timera bastığımda çalışmıyor... birde ramblowdan baktığımda 35 le 52 arasında bellek var 60 ı sadece ilk kurduğumda gördüm ama yapanın eline sağlık...

60'ı ilk kurduğunda görürsün zaten sonra uygulama yüklersin tema efektini açarsın falan düşer ram değeri haliyle. yapan benim sanırım :D sağol :)

Ekli dosyalar

sem_sen

Üye
işte şimdi süper olmuş v2.1'i hızlı ve görsel olarak tanımlıyoduk şimdi ise hızlı görsel ve hatasız olmuş :) tekrar tekrar teşekkürler kabız civciv :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
TheOldBros

TheOldBros

Üye
ya cfw yuklemeden tuş kilidini nasıl kapatırım

Üst Alt