Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonu nokia ovi player da görmüyor ondan olmuyor olabilir mi acaba

---------- Eklendi @ 22:33:35 ---------- Yazıldı @ 22:22:17 ----------

kardeş sanırım hatanın kaynağı benim kablonun n97 nin kablosu olması imiş tekrar deniyorum olmazsa da sağlık olsun sağol herşey için :)

---------- Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:33:35 ----------

olmadı :D
hadi yaa :( araştırdım bu hata için flash dosyası eksik veya bozuk diyolar :hmmm

Atacan-

Atacan-

Üye
unutmuşum link vermeyi işim çıkmıştı upload yapmıştım :D yarın unutmazsam koyarım linki

@Kabız Civciv
  • MP3 dosyaları lazım ıphone tuş kilidi sesi.Sende varmış özelden ulaşamadım.Konunu bölmek istemezdim.Hatırlatmak amaçlı konunuza yazdım Kusura bakma.Çok aradım ama bulamadım.Paylaşımını bekliyorum.Kolay gelsin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
unutmuşum link vermeyi işim çıkmıştı upload yapmıştım :D yarın unutmazsam koyarım linki

@Kabız Civciv
  • MP3 dosyaları lazım ıphone tuş kilidi sesi.Sende varmış özelden ulaşamadım.Konunu bölmek istemezdim.Hatırlatmak amaçlı konunuza yazdım Kusura bakma.Çok aradım ama bulamadım.Paylaşımını bekliyorum.Kolay gelsin.

profiline koydum linki :oke:

capkino_42

Üye
kardeş müzik çalar da müzikleri bulmuyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv ne zman çıkıyo güncelleme hatalar giderildimi?

v2.0da kullandığım modları v42ye tekrar attım bugün onu büyük ihtimal denerim sonra v2.1deki mdoları tek tek uygular sorunlu modu bulurum tabi bugün yapabilir miyim kesin değil ama haftasonu kesin uğraşacağm bununla :oke:

capkino_42

Üye
olmuyor kardeş ya music klasörüne attım kütüphaneyi yenile diyorum bi falıyet yok

haqanguven

haqanguven

Üye
olmuyor kardeş ya music klasörüne attım kütüphaneyi yenile diyorum bi falıyet yok

sounds un içine at bide ordan dene.. Olmuyorsa müzik çalarda sıkıntı var moder giderir güncellemeyi bekliceksin artık...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Bence müzik çalar klasör tarama modunu kaldır... Her yeri tarasın... Yinede sen bilirsin kardeşim

bu modu karışıklılığı önlemek için kullanıyorum mesela birisi her zaman dinlemediği bir müziğin kütühanede olmasını istemeyebilir

haqanguven

haqanguven

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

oda güzel bir bakış açısı ama çalma listesi var :)

yaa bak şöyle düşün sen çalma listeni oluşturdun sonra canın bir şarkıyı dinlemek istedi ama sürekli dinlemeyeceksin sadece o anda dinliceksin çalma listesine eklemezsin herhalde yine bu şekilde karışıklılık olur

haqanguven

haqanguven

Üye

yaa bak şöyle düşün sen çalma listeni oluşturdun sonra canın bir şarkıyı dinlemek istedi ama sürekli dinlemeyeceksin sadece o anda dinliceksin çalma listesine eklemezsin herhalde yine bu şekilde karışıklılık olur

müzik çalar ayarlarından tek parça yaparım...:D haha tamam kardeşim bu konu uzar... Senin cfw tabikide istediğini yapıcaksın... Başarılarının devamını diliyorum...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

müzik çalar ayarlarından tek parça yaparım...:D haha tamam kardeşim bu konu uzar... Senin cfw tabikide istediğini yapıcaksın... Başarılarının devamını diliyorum...

evet yani şöyle bakalım sana göre gereksiz bana göre gerekli herkesin kişisel tercihi farklı :) sağol sana da başarılar :)

Üst Alt