Mert045
Üye
o zaman telefondan nasıl seçicem ovi suite yi
seçmeyeceksin ki kapalı bağla direk senin ovi suite ile işin yok sadece onu kur bırak
o zaman telefondan nasıl seçicem ovi suite yi
hadi yaabenim telefonu nokia ovi player da görmüyor ondan olmuyor olabilir mi acaba
---------- Eklendi @ 22:33:35 ---------- Yazıldı @ 22:22:17 ----------
kardeş sanırım hatanın kaynağı benim kablonun n97 nin kablosu olması imiş tekrar deniyorum olmazsa da sağlık olsun sağol herşey için
---------- Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:33:35 ----------
olmadı![]()
araştırdım bu hata için flash dosyası eksik veya bozuk diyolar 
yarın unutmazsam koyarım linki unutmuşum link vermeyi işim çıkmıştı upload yapmıştımyarın unutmazsam koyarım linki
@Kabız Civciv
- MP3 dosyaları lazım ıphone tuş kilidi sesi.Sende varmış özelden ulaşamadım.Konunu bölmek istemezdim.Hatırlatmak amaçlı konunuza yazdım Kusura bakma.Çok aradım ama bulamadım.Paylaşımını bekliyorum.Kolay gelsin.

kardeş müzik çalar da müzikleri bulmuyo
e/music klasörüne at müzikleri

civciv ne zman çıkıyo güncelleme hatalar giderildimi?

profiline koydum linki![]()
olmuyor kardeş ya music klasörüne attım kütüphaneyi yenile diyorum bi falıyet yok

sağolasın Teşekkür Ederim.

olmuyor kardeş ya music klasörüne attım kütüphaneyi yenile diyorum bi falıyet yok
sounds un içine at bide ordan dene.. Olmuyorsa müzik çalarda sıkıntı var moder giderir güncellemeyi bekliceksin artık...
müzikçalarda sıkıntı yok bende buluyo müzikleri
Bence müzik çalar klasör tarama modunu kaldır... Her yeri tarasın... Yinede sen bilirsin kardeşim
bu modu karışıklılığı önlemek için kullanıyorum mesela birisi her zaman dinlemediği bir müziğin kütühanede olmasını istemeyebilir

oda güzel bir bakış açısı ama çalma listesi var![]()
yaa bak şöyle düşün sen çalma listeni oluşturdun sonra canın bir şarkıyı dinlemek istedi ama sürekli dinlemeyeceksin sadece o anda dinliceksin çalma listesine eklemezsin herhalde yine bu şekilde karışıklılık olur
haha tamam kardeşim bu konu uzar... Senin cfw tabikide istediğini yapıcaksın... Başarılarının devamını diliyorum...
müzik çalar ayarlarından tek parça yaparım...haha tamam kardeşim bu konu uzar... Senin cfw tabikide istediğini yapıcaksın... Başarılarının devamını diliyorum...
sağol sana da başarılar