Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

kovboy253

Üye
ikisini de kurdum 3x4 4x4 da kurdum ikisinde de ayni oldu :S

fhrettn

Üye
kardeş ben kurucam ama downgrade mi ne var öldürmesin telefonu

fhrettn

Üye
ha birde BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin demişsin ben öyle bir seçenek göremedim

fhrettn

Üye
ya ben galiba beceriksizim :D takıyom ovi suite seçiyom dediklerinizi aynen yapıyorum herşey oluyor ama telefonu açınca bir değişiklik göremiyorum hard format da atıyorum ama olmuyor hala aynı versiyon, özel sürüm vs.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ya ben galiba beceriksizim :D takıyom ovi suite seçiyom dediklerinizi aynen yapıyorum herşey oluyor ama telefonu açınca bir değişiklik göremiyorum hard format da atıyorum ama olmuyor hala aynı versiyon, özel sürüm vs.

:( valla tam olarak ne yaptın anlat ne hata yaptın bilmiyorum :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun kardeşim.. Yeni gördüm.. :D

fhrettn

Üye
1 hafızayı biçimlendirdim
2 telefonu pc ye bagladım ( ovi suit seçtim dosyaları görüntülemek için falan filan seçenegine bastım )
3 telefonu kapattım ( ama telefon kapalıyken ovi suit bağlı olmuyor tabi olması gerekiyor mu bilmiyorum )
4 dediklerinizi harfi harfine yaptım ( dediğiniz secenekleri seçtim offline yi de ) flash a bastım gelen pencerede evet dedim sonra bi 5-10 sn sonra başka pencere geldi ona da evet dedim telefonu açtım pin sordu bağlantı kablosunu çıkarttım pini girip teli açtım ( değişiklik yok telde ) hardformat attım tekrar açtım ama yine değişiklik yok :S

Mert045

Mert045

Üye
telefon kablosu çıkıkken kapat öyle bağla.

fhrettn

Üye
o zaman telefondan nasıl seçicem ovi suite yi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
1 hafızayı biçimlendirdim
2 telefonu pc ye bagladım ( ovi suit seçtim dosyaları görüntülemek için falan filan seçenegine bastım )
3 telefonu kapattım ( ama telefon kapalıyken ovi suit bağlı olmuyor tabi olması gerekiyor mu bilmiyorum )
4 dediklerinizi harfi harfine yaptım ( dediğiniz secenekleri seçtim offline yi de ) flash a bastım gelen pencerede evet dedim sonra bi 5-10 sn sonra başka pencere geldi ona da evet dedim telefonu açtım pin sordu bağlantı kablosunu çıkarttım pini girip teli açtım ( değişiklik yok telde ) hardformat attım tekrar açtım ama yine değişiklik yok :S
ikinci uyarı da çıktı ona da evet dedikten sonra jafta searching for phone yazcak onu gördüğün zaman telefonun açma kapama tuşuna bir kez bas ama uzun basma bas çek sonra found yazcak ilk yükleyişin olduğu için not found yazabilir öyle olursa yine flasha bas ve dediklerimi yap found yazınca yüklemeye başlıcak telefonun açılıp pin kodu sorma gelene kadar bekle :oke:

---------- Eklendi @ 21:21:01 ---------- Yazıldı @ 21:19:16 ----------

ve evet usb ile bağlamadan önce telefonu kapatçan şarja takılı bile olmayacak

fhrettn

Üye
hmm peki ben uzun basıyordum bi deniyim

---------- Eklendi @ 21:30:15 ---------- Yazıldı @ 21:23:52 ----------

kardeş bu yazı geliyor Can't detect flashing server! üstünde Init usb communication... bu yazıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 21:56:02 ---------- Yazıldı @ 21:55:01 ----------

---------- Eklendi @ 21:57:44 ---------- Yazıldı @ 21:56:02 ----------

gerekli dosyaları seçtin mi

fhrettn

Üye
evet

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tekrar dene :hmmm ovi suite e tanıt

fhrettn

Üye
benim telefonu nokia ovi player da görmüyor ondan olmuyor olabilir mi acaba

---------- Eklendi @ 22:33:35 ---------- Yazıldı @ 22:22:17 ----------

kardeş sanırım hatanın kaynağı benim kablonun n97 nin kablosu olması imiş tekrar deniyorum olmazsa da sağlık olsun sağol herşey için :)

---------- Eklendi @ 22:41:40 ---------- Yazıldı @ 22:33:35 ----------

olmadı :D

Üst Alt