Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

capkino_42

Üye
5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. böyle yazıyo ama cfw yüklerken v05 yazıyo 1 olarak değiştirecekmiyiz

---------- Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:03:42 ----------

5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. kardes cfw yüklerken v05 yazıyo onu 1 olarak değiştirecekmiyiz

mc.a

mc.a

Üye
5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. böyle yazıyo ama cfw yüklerken v05 yazıyo 1 olarak değiştirecekmiyiz

---------- Eklendi @ 21:07:46 ---------- Yazıldı @ 21:03:42 ----------

5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin. kardes cfw yüklerken v05 yazıyo onu 1 olarak değiştirecekmiyiz

değiştirmene gerek yok . onu seç sorun çıkmıyor ;) :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

capkino_42

Üye
tamam kardeş şuan yüklemeyi deniyorum bi sorun cıkarsa yardımcı olursun değilmi

capkino_42

Üye
Phone failed to boot in flash mode CMT... suan böyle birsey yazıyo sıkıntı yoık degilmi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Civciv, 5 stil yapıyorsun, tek stil istiyorlar, tek stil yapıyorsun, o yok bu yok şunu beğenmedim, sırf bunun için yüklemedim diyorlar. Varya, aniden bu CFW işini bırakasım geliyor bu yorumları görünce. Üyeleri memnun etmek çok zor. Senin durumunda da bunu gördüm, moral vermek istedim. Tek sorun yaşayan sen değilsin, bu işin cilveleri diyelim :)

aynen be abi malesef :( ama güzel yorumları görünce insan o kadar mutlu oluyo ki hiçbir şey kolay değil her işin bir zorluğu var bunlarda küçük zroluklar işte :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

capkino_42

Üye
Phone failed to boot in flash mode CMT... suan böyle birsey yazıyo sıkıntı yoık degilmi

---------- Eklendi @ 21:23:07 ---------- Yazıldı @ 21:20:50 ----------

Ekran beyaz bir sekilde duruyor hayla pin ekrani gelmedi yardimci olabilirmisiniz

Mert045

Mert045

Üye
Batarya çıkar tak.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
evet evet bataryayı çıkarıp tak :oke:

deadlydesire

deadlydesire

Üye
güüzel bir cfw.. görsellik hoş.. tek gördüüm sorun oto tuş kilidine girmemesi..:) calısmalarınızda basarılar

capkino_42

Üye
kardeş n8 ikonluyu sonunda kurdum yardımlarnz için tskler

hilal52

Üye
Kimsede olmayan bir sorun, tebrikler :alkis

bendede var o sorun rambo kardeş :)

---------- Eklendi @ 10:09:42 ---------- Yazıldı @ 10:06:06 ----------

Kimsede olmayan bir sorun, tebrikler :alkis
rambo sana birşey soracağım ben senin verdiğin c6 ışık modu varya şarj olurken yeşil ışık yanan onu yaptım bu yazılıma tuş kilidi kapalı iken mesaj gelince açıyorsun sürükleyerek ama tuş ışıkları yanmıyo nedendir..??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sorunlarla Civciv ilgileniyor ;) Ben oto tuş kilidinin olmamasını düşünemiyorum. Neyse.

Tuş ışıklarını düzelten modu uyguladığın halde yanmıyorsa mod çakışıyor demektir.

cafer-abi

Üye
Hadi hayırlısı n8 ikon 4x4 ü indiriyorum. Yalnız şu sürgülü tuş kilidine ayar oluyorum bunu ben kendim değiştirebiliyorum mu şayet evetse nasıl :(

Sorun falan kaldığını sanmıyorum eline sağlık :)

---------- Eklendi @ 17:00:10 ---------- Yazıldı @ 16:48:06 ----------

ayrıca mcu dosyasını bulamıyor diyor aga :/

---------- Eklendi @ 17:06:19 ---------- Yazıldı @ 17:00:10 ----------

tekrar edit: use ini ile yüklemeye çalışmıştım ben tek tek dosya konumlandırınca sorun olmadı. Açılıştaki görsel hala aynı usta :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlısı n8 ikon 4x4 ü indiriyorum. Yalnız şu sürgülü tuş kilidine ayar oluyorum bunu ben kendim değiştirebiliyorum mu şayet evetse nasıl :(

Sorun falan kaldığını sanmıyorum eline sağlık :)

---------- Eklendi @ 17:00:10 ---------- Yazıldı @ 16:48:06 ----------

ayrıca mcu dosyasını bulamıyor diyor aga :/

---------- Eklendi @ 17:06:19 ---------- Yazıldı @ 17:00:10 ----------

tekrar edit: use ini ile yüklemeye çalışmıştım ben tek tek dosya konumlandırınca sorun olmadı. Açılıştaki görsel hala aynı usta :(
evet değiştirmedim :D

---------- Eklendi @ 17:51:00 ---------- Yazıldı @ 17:50:34 ----------

güüzel bir cfw.. görsellik hoş.. tek gördüüm sorun oto tuş kilidine girmemesi..:) calısmalarınızda basarılar
malesef o sorun var düzelteceğim :oke:

---------- Eklendi @ 17:51:27 ---------- Yazıldı @ 17:51:00 ----------

Sorunlarla Civciv ilgileniyor ;) Ben oto tuş kilidinin olmamasını düşünemiyorum. Neyse.

Tuş ışıklarını düzelten modu uyguladığın halde yanmıyorsa mod çakışıyor demektir.
var girmiyor hangi moddan kaynaklanıyo acaba :hmmm

hilal52

Üye

evet değiştirmedim :D

---------- Eklendi @ 17:51:00 ---------- Yazıldı @ 17:50:34 ----------

malesef o sorun var düzelteceğim :oke:

---------- Eklendi @ 17:51:27 ---------- Yazıldı @ 17:51:00 ----------

var girmiyor hangi moddan kaynaklanıyo acaba :hmmm

led modu da ekle be civciv kardeş güzel olur :)

kovboy253

Üye
kardeşm ben kurdum fakat müzik çalarda iken ses kısıp yükseltemiyorum yardım eder misin. bu arada güzel cfw ellerine sağlık

Üst Alt