Oğuzhan
Üye
yalancı olduk bidecalışmıyo kardeş halla halla
yalancı mı dedim ben sana bende çalışyo bunu kanıtlamak için resim çektim
yalancı olduk bidecalışmıyo kardeş halla halla
Kurmak için sabırsızlanıyorum fakat hala taslaklarin hangi klasöre kaydedilgini bulamadım (t9 un ki predic falan onun gibi)![]()
2.olarak alt barı geri secenekler yerine belledeki gibi simgelerle kullanabilirmiyiz ?

öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
taslaklarda mı predic kayit oluyor :O
öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
cfwyi attıktan sonra hard format attın mı?taslaklarda mı predic kayit oluyor :O
xplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan 
yok hocam anladim , predic t9 için dimi ? ben taslaklarinkini ariyorum nasil yedeklerim ?
sağol böyke bir sorunla karşılaşan bieini ilk defa görüyorumcfwyi attıktan sonra hard format attın mı?
---------- Eklendi @ 19:18:31 ---------- Yazıldı @ 19:16:35 ----------
anlamadın galiba resmixplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan
![]()
yok hocam anladim , predic t9 için dimi ? ben taslaklarinkini ariyorum nasil yedeklerim ?
onu bilmiyorum
pardon ben t9 sanıyodumonu bilmiyorum
ovi suite taslak yedeklermi peki ?Usta taslakların bu kadar önemliyse hepsini tek tek kopyala txt olarak kaydet.
Hocam iyi diyorsunda 500 tane kopyalamak kolay değil
ovi suitele yedekle belki kaydolur 
Evet benimde yeni aklıma geldiRica ederimvalla daha yeni aklıma geldi o kadar aradım senin için bunu hiç düşünümedim
![]()
çok saolun tekrar