Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
Kurmak için sabırsızlanıyorum fakat hala taslaklarin hangi klasöre kaydedilgini bulamadım (t9 un ki predic falan onun gibi) :D :D

2.olarak alt barı geri secenekler yerine belledeki gibi simgelerle kullanabilirmiyiz ?

cihanik

Üye
öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kurmak için sabırsızlanıyorum fakat hala taslaklarin hangi klasöre kaydedilgini bulamadım (t9 un ki predic falan onun gibi) :D :D

2.olarak alt barı geri secenekler yerine belledeki gibi simgelerle kullanabilirmiyiz ?

:oke:

Ekli dosyalar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
öncellikle bu cfw hazırlayan emeği geçen arkadaşa (kabız civciv) çok tşk ederim herşeyden önce emek kutsaldır ve saygı duyulmalıdır. benim sıkıntım ise cfw yi yükledikten sonra daha önce aldığım yedeği geri yüklemek istiyorum fakat yükledikten sonra ana sayfada (yani telefonun ilk ekranında) kısayolların altında menüde rehber olan tarafı işlevsizleşiyor ve rehber yazısı siliniyor. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

sen cfw yuklemeden önce ovi ile telefonumu yedekledin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

sağol böyke bir sorunla karşılaşan bieini ilk defa görüyorum :hmmm cfwyi attıktan sonra hard format attın mı?

---------- Eklendi @ 19:18:31 ---------- Yazıldı @ 19:16:35 ----------

taslaklarda mı predic kayit oluyor :O

anlamadın galiba resmi :hmmm xplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan :oke:

mc.a

mc.a

Üye

sağol böyke bir sorunla karşılaşan bieini ilk defa görüyorum :hmmm cfwyi attıktan sonra hard format attın mı?

---------- Eklendi @ 19:18:31 ---------- Yazıldı @ 19:16:35 ----------

anlamadın galiba resmi :hmmm xplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan :oke:
yok hocam anladim , predic t9 için dimi ? ben taslaklarinkini ariyorum nasil yedeklerim ?

TheOldBros

TheOldBros

Üye
bak yedek aldığın dosya belgelerimdedir eğer ordaysa bi bak rehber dosyaları .vcf uzantılı dosyalar varsa dursun hafıza kartına format at telefonada hard format at bundan sonra uzantısı vcf uzantılı rehber dosyalarını usb ıle others/contacts ın içine at rehber i aç elektronik kartvizitleri kopyala diğer hafızadan dersen rehber kopyalanır

Mert045

Mert045

Üye
Usta taslakların bu kadar önemliyse hepsini tek tek kopyala txt olarak kaydet.

Mert045

Mert045

Üye
ayıptır sormasi o kadar ne var :)

Mert045

Mert045

Üye
usta sen dosya yöneticisinden mesajları yedeklersen taslaklar da yedekleniyor.

mc.a

mc.a

Üye
Kendimce sözler yazarım falan kısaca küçük bir şair adayıyim denebilir :)
Tamam deneyeceğim çok saolun herşey için :)

Mert045

Mert045

Üye
Rica ederim ;) valla daha yeni aklıma geldi o kadar aradım senin için bunu hiç düşünümedim ;)

SWEET DREAMS

Üye
Yükledim tek kelimeyle mükemmel olmuş çok hızlı harika teşekkürler :)

Üst Alt