Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Lorinser

Lorinser

Üye
Allah Allah :S Telefonda Ovi yok mu ? yoksa ben mi göremedim ?? :S Bulamadım oviyi bir türlü :S

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah :S Telefonda Ovi yok mu ? yoksa ben mi göremedim ?? :S Bulamadım oviyi bir türlü :S

elma dersem çık armut dersem çıkma :D şaka bir yana hangi ovi? mağaza mı? Mağazaysa sildim onu çünkürofs2deyer kaplıyo ve daha güncel sürümü var sitesinden indirebilirsin :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

elma dersem çık armut dersem çıkma :D şaka bir yana hangi ovi? mağaza mı? Mağazaysa sildim onu çünkürofs2deyer kaplıyo ve daha güncel sürümü var sitesinden indirebilirsin :oke:

Ovi Mağaza olsada olmasa da açtığında internetten yeni sürüm indiriyor :ehe

helebar

helebar

Üye
çok iyi olmus eline saglık kardeşim yükledm ve su ana kadar sorun yok ;)

turkishield

turkishield

Üye

Hackli telefonlarda mağaza açılmaz ki bildiğim kadarıyla .s gömülü olması gerekiyo ovi mağazanın.. Ayrıca güncellemekde keyfe kalmış bişey zorunlu değil yani ᔜ

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hackli telefonlarda mağaza açılmaz ki bildiğim kadarıyla .s gömülü olması gerekiyo ovi mağazanın.. Ayrıca güncellemekde keyfe kalmış bişey zorunlu değil yani ᔜ

nasıl yani bu cfw değil mi o zaman nasıl çalışıyo bende lanet olsun kandırıldım :( şaka yapıyorum bu arada kızma çalışır mağaza gömülü olmasına gerek yok :oke:

turkishield

turkishield

Üye

nasıl yani bu cfw değil mi o zaman nasıl çalışıyo bende lanet olsun kandırıldım :( şaka yapıyorum bu arada kızma çalışır mağaza gömülü olmasına gerek yok :oke:

senin cfwde yani 2.0da sonradan yükledim açılmadı. 2.1ide açılıyo bilemicem

muzo52

muzo52

Üye
bende denemek istiyorum yetti 5800 kendi cfw si bu 5800 baya kendinden nefret ettirdi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bende denemek istiyorum yetti 5800 kendi cfw si bu 5800 baya kendinden nefret ettirdi

hepimiz böyle başladık zaten :D ama bağımlılık yapıyo sürekli farklı cfwler yüklemeye başlıyosun bir flash atıyosun 2 saat sonra bir cfw görüyosun aa bu daha iyiymiş deyip hop yine flash :D yani en azından ben böyleydim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir modderlik yemini hazırlayacağız aslında :ehe

Üst Alt