mc.a
Üye
xplore ile görebilirsin predici . Taslaklarında vardı da hatırlamıyorum şuan.
Bayaa uğraştım bulamadım taslakların ki , bi yardımcı olsan ?

xplore ile görebilirsin predici . Taslaklarında vardı da hatırlamıyorum şuan.

Allah Allah :S Telefonda Ovi yok mu ? yoksa ben mi göremedim ?? :S Bulamadım oviyi bir türlü :S
şaka bir yana hangi ovi? mağaza mı? Mağazaysa sildim onu çünkürofs2deyer kaplıyo ve daha güncel sürümü var sitesinden indirebilirsin 
elma dersem çık armut dersem çıkmaşaka bir yana hangi ovi? mağaza mı? Mağazaysa sildim onu çünkürofs2deyer kaplıyo ve daha güncel sürümü var sitesinden indirebilirsin
![]()

Ovi Mağaza olsada olmasa da açtığında internetten yeni sürüm indiriyor![]()

çok iyi olmus eline saglık kardeşim yükledm ve su ana kadar sorun yok![]()

Hackli telefonlarda mağaza açılmaz ki bildiğim kadarıyla .s gömülü olması gerekiyo ovi mağazanın.. Ayrıca güncellemekde keyfe kalmış bişey zorunlu değil yani ᔜ
elma dersem çık armut dersem çıkmaşaka bir yana hangi ovi? mağaza mı? Mağazaysa sildim onu çünkürofs2deyer kaplıyo ve daha güncel sürümü var sitesinden indirebilirsin
![]()
Hackli telefonlarda mağaza açılmaz ki bildiğim kadarıyla .s gömülü olması gerekiyo ovi mağazanın.. Ayrıca güncellemekde keyfe kalmış bişey zorunlu değil yani ᔜ
şaka yapıyorum bu arada kızma çalışır mağaza gömülü olmasına gerek yok 
nasıl yani bu cfw değil mi o zaman nasıl çalışıyo bende lanet olsun kandırıldımşaka yapıyorum bu arada kızma çalışır mağaza gömülü olmasına gerek yok
![]()
senin cfwde yani 2.0da sonradan yükledim açılmadı. 2.1ide açılıyo bilemicem

ben v2.0da da kullanıyodum![]()

Bir modderin karşılaşabileceği en alışılageldik durumdur![]()
bende sorun yok onda var napçam şimdi 
ve en sevmediğim durumbende sorun yok onda var napçam şimdi
![]()

Standart cevap: Hafıza kartını biçimlendir telefona hard format at (yedek al)![]()

Standart cevap: Hafıza kartını biçimlendir telefona hard format at (yedek al)![]()
modder olurken edilen yemin qibi bisey oldu artık 
modder olurken edilen yemin qibi bisey oldu artık
![]()

bende denemek istiyorum yetti 5800 kendi cfw si bu 5800 baya kendinden nefret ettirdi
ama bağımlılık yapıyo sürekli farklı cfwler yüklemeye başlıyosun bir flash atıyosun 2 saat sonra bir cfw görüyosun aa bu daha iyiymiş deyip hop yine flash
yani en azından ben böyleydim