Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

catkara

Üye
Öncelikle hayırlı olsun en kısa zamanda yükleyeceğim ben de,sen bu cfw lerle nokia ya iş için başvursana senden iyisini mi bulcaklar, onların yapamadığını sen yapıyosun hem iyi para verirler :))

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hayırlı olsun en kısa zamanda yükleyeceğim ben de,sen bu cfw lerle nokia ya iş için başvursana senden iyisini mi bulcaklar, onların yapamadığını sen yapıyosun hem iyi para verirler :))

düşüncelerin için çok teşekkür ederim :) bir planım var aslında modlardan bi sis paketi oluşturacağım sonra nokiayiı hackleyip tüm 5800 kullananlara hazırladığım mod paketi göndereceğim sanki güncelleme gibi nasıl fikir :eller:

catkara

Üye
fikir süper ama nokia yı hacklersen başın büyük derde girer sen en iyisi böyle devam et... :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
accel swich yerine video simgesi var :D

---------- Eklendi @ 00:05:42 ---------- Yazıldı @ 00:04:26 ----------

bide şimdı denicem tema efektini bakalım nolcak :)

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Bende ki accelswitch simgesi normal

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
fikir süper ama nokia yı hacklersen başın büyük derde girer sen en iyisi böyle devam et... :)

hackleesem beni işe de alabilirler :ehe

---------- Eklendi @ 07:56:58 ---------- Yazıldı @ 07:53:30 ----------

accel swich yerine video simgesi var :D

---------- Eklendi @ 00:05:42 ---------- Yazıldı @ 00:04:26 ----------

bide şimdı denicem tema efektini bakalım nolcak :)

ilk sayfada okumadın galiba :D n8 ikonlu da ne kadar uğraştıysam da değiştiremedi :( nasıl yapılacağını da biliyorum ama olmadı bir tüelü bende ekleyemedim accelswitchi :(

Lorinser

Lorinser

Üye
Kabız Civciv Öncelikle çok teşekkür ederim güzel FW olmuş stabil çalışıyor. Eline emeğine sağlık. Lakin ben bu firmwareyi yükledikten sonra Müzikçalara bir türlü mp3'leri falan gösteremedim acaba nedeni nedir ? Dosya yöneticisinden mp3leri, videoları dinleyip izleyebiliyorum lakin müzik çalardan mp3 leri dinleyemiyorum. Bi yardım edermisin kolay gelsin.. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kabız Civciv Öncelikle çok teşekkür ederim güzel FW olmuş stabil çalışıyor. Eline emeğine sağlık. Lakin ben bu firmwareyi yükledikten sonra Müzikçalara bir türlü mp3'leri falan gösteremedim acaba nedeni nedir ? Dosya yöneticisinden mp3leri, videoları dinleyip izleyebiliyorum lakin müzik çalardan mp3 leri dinleyemiyorum. Bi yardım edermisin kolay gelsin.. :)

rica ederim dostum güle güle kullan :) müzikleri hafıza kartında music klasörüne atarsan müzikleri görünür :oke:

Lorinser

Lorinser

Üye

rica ederim dostum güle güle kullan :) müzikleri hafıza kartında music klasörüne atarsan müzikleri görünür :oke:

Tamam dostum deneyeceğim çok teşekkür ederim tekrardan. 3 gündür düzgün bir fw arıyordum. sonunda buldum :). Şu çalma listesi olayınıda hallettikten sonra fw nin tadını çıkarmaya başklarım heralde :). Kolay gelsin :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam dostum deneyeceğim çok teşekkür ederim tekrardan. 3 gündür düzgün bir fw arıyordum. sonunda buldum :). Şu çalma listesi olayınıda hallettikten sonra fw nin tadını çıkarmaya başklarım heralde :). Kolay gelsin :)

rica ederim güle güle kullan :)

-CoNqUeRoR-

Üye
Anchor'un 1 kusuru var. Oda kusursuz olması. Hani 'heh işte tamda aradığım bu' dersin ya. İşte onu dedirttin bana ;) tebrikler... Çok beğendim. Emeğine sağlık.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Anchor'un 1 kusuru var. Oda kusursuz olması. Hani 'heh işte tamda aradığım bu' dersin ya. İşte onu dedirttin bana ;) tebrikler... Çok beğendim. Emeğine sağlık.

çok teşekkür ederim :D beğenmene çok sevindim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
mediabar düzenleyici kullancan :)

orbjk

Üye
bunu yüklersem t9 kayıtlı sözcüklerim gider mi ?

Mert045

Mert045

Üye
xplore ile görebilirsin predici . Taslaklarında vardı da hatırlamıyorum şuan.

Üst Alt