Oğuzhan Üye Konu Sahibi Ene524' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum.Yalnız kimse t9 yedekleme hakkında bildilendiren olmadı. Genişletmek için tıkla ... T9 icin c/predic klasorunu yedeklemen gerek
Ene524' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum.Yalnız kimse t9 yedekleme hakkında bildilendiren olmadı. Genişletmek için tıkla ... T9 icin c/predic klasorunu yedeklemen gerek
Oğuzhan Üye Konu Sahibi sessiz kral2' Alıntı: word press nasil kuruluyo 5800 da Genişletmek için tıkla ...
Ene524 Üye Kabız Civciv' Alıntı: T9 icin c/predic klasorunu yedeklemen gerek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Kabız Civciv' Alıntı: T9 icin c/predic klasorunu yedeklemen gerek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi mehmet3046' Alıntı: ben yukleyemedım programı actıgımda RM-356_60.0.003_prd.core.C00 dosyayı gormuyor Genişletmek için tıkla ... uzantısını C0r yaparsan yükleyebilirsin
mehmet3046' Alıntı: ben yukleyemedım programı actıgımda RM-356_60.0.003_prd.core.C00 dosyayı gormuyor Genişletmek için tıkla ... uzantısını C0r yaparsan yükleyebilirsin
mehmet3046 Üye yokla olmuyor bende power tusuna basıyorum hiç bısey olmuyor pın kodunun sorulması kac dk sruyor kı - - - Eklendi - - - yardımcı olur musun bana
yokla olmuyor bende power tusuna basıyorum hiç bısey olmuyor pın kodunun sorulması kac dk sruyor kı - - - Eklendi - - - yardımcı olur musun bana
Oğuzhan Üye Konu Sahibi mehmet3046' Alıntı: yokla olmuyor bende power tusuna basıyorum hiç bısey olmuyor pın kodunun sorulması kac dk sruyor kı - - - Eklendi - - - yardımcı olur musun bana Genişletmek için tıkla ... neler yaptığının aşama aşama anlatırsan yardımcı olabilirim
mehmet3046' Alıntı: yokla olmuyor bende power tusuna basıyorum hiç bısey olmuyor pın kodunun sorulması kac dk sruyor kı - - - Eklendi - - - yardımcı olur musun bana Genişletmek için tıkla ... neler yaptığının aşama aşama anlatırsan yardımcı olabilirim
mehmet3046 Üye 35 bit gosterıyor bellek sımdıde nasıl duzeltırım - - - Eklendi - - - 2 uyg. 27,65 mb boş yazıyor nasıl yukseldebılrım
35 bit gosterıyor bellek sımdıde nasıl duzeltırım - - - Eklendi - - - 2 uyg. 27,65 mb boş yazıyor nasıl yukseldebılrım
Oğuzhan Üye Konu Sahibi mehmet3046' Alıntı: 35 bit gosterıyor bellek sımdıde nasıl duzeltırım Genişletmek için tıkla ... anlamıyorum hiçbir şey - - - Eklendi - - - haa yüklenmiş galiba yeniden başlatacan telefonu
mehmet3046' Alıntı: 35 bit gosterıyor bellek sımdıde nasıl duzeltırım Genişletmek için tıkla ... anlamıyorum hiçbir şey - - - Eklendi - - - haa yüklenmiş galiba yeniden başlatacan telefonu
mehmet3046 Üye tmm bekle gelıyorum yenıden baslatıyım da telde gırıyorum - - - Eklendi - - - sımdı 2 uyg. 59,61 mb boş yazıyor normal mı yukselıyor mu yoksa - - - Eklendi - - - bırde telefonun ıcınde kendımız yukleyecegımız bı uygalama varmı sımdı ? - - - Eklendi - - - resımlere baktımda hep 67 ve 69 arası nasıl yukseltırım acaba ? - - - Eklendi - - - son yazdıklarımıda cvp verseydın keske elıne koluna saglık güzel olmus
tmm bekle gelıyorum yenıden baslatıyım da telde gırıyorum - - - Eklendi - - - sımdı 2 uyg. 59,61 mb boş yazıyor normal mı yukselıyor mu yoksa - - - Eklendi - - - bırde telefonun ıcınde kendımız yukleyecegımız bı uygalama varmı sımdı ? - - - Eklendi - - - resımlere baktımda hep 67 ve 69 arası nasıl yukseltırım acaba ? - - - Eklendi - - - son yazdıklarımıda cvp verseydın keske elıne koluna saglık güzel olmus
seri1618 Üye 7.stil bende yüklü adobe reader yuklerken zaten dahili bileşen diyor yuklenmiyor kardeşim bi çözümün var mı?
7.stil bende yüklü adobe reader yuklerken zaten dahili bileşen diyor yuklenmiyor kardeşim bi çözümün var mı?
Oğuzhan Üye Konu Sahibi mehmet3046' Alıntı: tmm bekle gelıyorum yenıden baslatıyım da telde gırıyorum - - - Eklendi - - - sımdı 2 uyg. 59,61 mb boş yazıyor normal mı yukselıyor mu yoksa - - - Eklendi - - - bırde telefonun ıcınde kendımız yukleyecegımız bı uygalama varmı sımdı ? - - - Eklendi - - - resımlere baktımda hep 67 ve 69 arası nasıl yukseltırım acaba ? - - - Eklendi - - - son yazdıklarımıda cvp verseydın keske elıne koluna saglık güzel olmus Genişletmek için tıkla ... O resimlerdeki en yuksek ram degeri normal kullanimda senin gordugun civarlarda olur ram - - - Eklendi - - - seri1618' Alıntı: 7.stil bende yüklü adobe reader yuklerken zaten dahili bileşen diyor yuklenmiyor kardeşim bi çözümün var mı? Genişletmek için tıkla ... Malesef cozum yok
mehmet3046' Alıntı: tmm bekle gelıyorum yenıden baslatıyım da telde gırıyorum - - - Eklendi - - - sımdı 2 uyg. 59,61 mb boş yazıyor normal mı yukselıyor mu yoksa - - - Eklendi - - - bırde telefonun ıcınde kendımız yukleyecegımız bı uygalama varmı sımdı ? - - - Eklendi - - - resımlere baktımda hep 67 ve 69 arası nasıl yukseltırım acaba ? - - - Eklendi - - - son yazdıklarımıda cvp verseydın keske elıne koluna saglık güzel olmus Genişletmek için tıkla ... O resimlerdeki en yuksek ram degeri normal kullanimda senin gordugun civarlarda olur ram - - - Eklendi - - - seri1618' Alıntı: 7.stil bende yüklü adobe reader yuklerken zaten dahili bileşen diyor yuklenmiyor kardeşim bi çözümün var mı? Genişletmek için tıkla ... Malesef cozum yok
yayluu Üye öncelikle yazılım için teşekkür ediyorum. Müzikçalar menüsündeki music timer bölümü için hangi programı yüklemeliyim?
öncelikle yazılım için teşekkür ediyorum. Müzikçalar menüsündeki music timer bölümü için hangi programı yüklemeliyim?
Oğuzhan Üye Konu Sahibi rica ederim music timer'ı yükleyeceksin rar dosyasında yüklemeniz gereken programlarda vardı galiba
Oğuzhan Üye Konu Sahibi yayluu' Alıntı: benim indirdiğimden çıkmadı. Rica etsem buraya ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-mu...usicstop-v1-00-0-s60v5-s-3-signed-553978.html
yayluu' Alıntı: benim indirdiğimden çıkmadı. Rica etsem buraya ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-mu...usicstop-v1-00-0-s60v5-s-3-signed-553978.html