sem_sen
Üye
bwn yükleyebiliyorum photo browser'ı bende sorun yok ama adobeyi bilmiyorum oğuzhan banlanmasaydı cevap verebilirdi neden banlandığı hakkında bilgisi olan var mı?Arkadaşlar 7.tarzı indirdim kullanıyorum Fotoğraflar menüsünde "nokia 3D foto. görüntüleyici" için yüklenmesi gerekenler klasöründeki photoBrowser_50_32_... program dahili bileşen hatası verdiği için yüklenmiyor...bu sorun hakkında çözümü olan var mı?
orjinal FW de yükleyebildiğim adobe lite programı da bilşen hatası veriyorbunların bir çözümü var mıdır?
Teşekkürler çok başarılı bir çalışma kesinlikle fark hissedilir derecede..
cfwde zaten 5800 xpress music kimliği varNokia 5800 XpressMusic Kimliği nasıl kazandırırız yardım edebilirmisiniz
sanırım oğuzhan upload linklerini Medie.fire da görünmez yapmış.. kendisi gelene kadar download edemeyeceğiz anlaşılan.ben anchor 2.2 4.tarz 3x4 menü linkine tıklıyorum.hata veriyor...
saol kardeş şu an yüklüyorum cfw ni bu yüklenmesi gereken programlar klasörüne istediğimiz programı koyup flaşı öyle atabilirmiyiz çünki opera koymuşsun yeni sürümü yükleyince dahili bileşen hatası vermezmi
link nerde v60 nasıl yukleniyor
hmm anladım hocam yani bulmak imkansızmı 2haftaya 1 aya filan istedigim cfwyi?? ilgilendigin için tşkkürler
allah razı olsun teşekkür ederim..
öncelikle ben yokken sorun yaşayanlara yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Cfw linklerine erişiminizi engelledim. Çünkü cfwlerde hatalar var mesela haritalar yüklenmiyor. Yarından itibaren tüm cfwlere haritaları gömeceğim bunun için de cfwlerde yer açmam gerekiyo bütün bunları halledip cfwleri tekrar uploadlayacağım. Fakat uploadları hemen beklemeyin çünkü izmirde yani yaşadığım şehirde değilim ve internet olarak sadece ablamın vınn'ı var ve eğer upload yapıp kotayı aşarsam önce beni kıyma yapar sonra köfte şekli verip bir güzel kızartır.Yaz boyunc İzmire kısa süreli dönüşlerim olacak o zaman upload yapmaya çalışacağım. Beklemede kalın...
bence bunun aynısını büyük bir şekilde ana sayfanın en başına yaz. Yoksa linkler kırık vs. Gibi şeylerden başın çok ağrır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?