Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabi kardeşim çalış. acelesi yok zaten bekleriz sorun yok. Derslerine bak gerisi hallolur elbet
oğuz 5. tarzda c5 tuş kilidi olan mesaj gelince bakıyorsunya tuş ışıkları geç yanıyo nedendir yani mesaj yazmamış ışıklar devreye girmiyo?
birde harita yükleyemiyorum güncelleme başarısız diyor?
benim için sorun yok kardeşim ndrıve idare ediyor ama ilgine çok teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
bu arada ofw'nide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden
6. cfw deki menu ne is benim telde boyle bi menu yok
Sonunda bende telefonumda 64 mb rami gördüm
Teşekkürler dostum sağlam olmuş her zamankiler gibi
Bİ tek 7.tarz 4x4 de mediabar acınca bluetooth ile accel switch isimleri yer degismis gibi sanki
hocam hava durumu widgeti istemiştim yokmu??
kardeşim kapalı iken şarza takdığımda ekran ışığı yine yanıyor bu hallolmamışmıydı
sonundao isimleri düzeltemedim çaktırmasaydın iyiydi
Jaf programı ve kurum anlatımı eklendi. Harita sorununu çözmek için anlatım eklendi.
sorunmu varmış ? ne sorunu ?inanmam valla
hay Allah senden razı olusn) mantığı kaptım artık, yakında cfw yaparsam (dandik bişeyler tabi) hiç şaşırmayın ..
tekrardan teşekkürler hocam. ellerin dert görmesin.
tamam umarım bulursunuz yaa gerçekten çok işe yarayacak..
birşey değilhemen bakıyorum çok merak ediyotum allah razı olsun..
- - - Eklendi - - -
tmm hocam kusura bakmayın linki farketmedim onu hemen deniyecemsaolasın..küçük bir problem var wireless üzerinden nete baglanıyorum 5800 da youtube giriyom mesela bi vidyoya tıklıyorum %0 diyor dönüyor ortadaki daire 2 dk bekliyorum baglanamadı diyor bütün ayarlara baktım dns bile verdim sorun nedir acaba bir fikriniz varmı Oğuzhan bey
saolasın..ama onu ayrıca yüklüyozmu ben youtubeye vidyoya tıklıyom real player açıyor
tarayıcıdamıki nerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?