Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??
- - - Eklendi - - -
ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??
rica ederim beğenmene sevündim ama neden tüm cfwleri indirdin ki hoşuna giden bir tane cfw indirwen yeterdi
- - - Eklendi - - -
çünkü bir arşivim var kendimce yerli yabancı bir sürü cfw indirdim hepsini deniyorum ama senin yaptıkların harika
rica ederim beğenmene sevündim ama neden tüm cfwleri indirdin ki hoşuna giden bir tane cfw indirwen yeterdi
- - - Eklendi - - -
çünkü bir arşivim var kendimce yerli yabancı bir sürü cfw indirdim hepsini deniyorum ama senin yaptıkların harika
teşekkürler
hocam ilgilendigin için çok saolasın..ben sadece müzik uygulaması içinde bulunan rds'li radioya tıkladım kulaklık takın dedi ardından kilitlendi şaşırdım menu tusuna bastım menüye döndüm falan çıkmayı denedim olmadı yanlız ben kulaklık takmadan denemiştim belki ondan olmuştur diye düşünüyorum..neyse bunu geçelim efekler gerçekten harika eline koluna klavyene saglık mükemmel bir çalışma olmuş..ben 4. ve 7.denedim bu cfwlerde hava durumu widgetine rastlamadım.düşündümki sadece 3.tarz olan cfwde (dir belki cfwnin içine gömmüşsünüzdür diye) vardır hava durumu diye düşündüm onu indirdim kurdum..alt üst ettim ondada bulamadım..biliyorum çok oldum ama kusura bakmayın lütfen.3.cfwde göstermiş oldugunuz hava durumu widgetini konuya yada burada cevap olarak ekleseniz gerçekten süper olur o kadar arayıpta bulamayan arkadaşlarımız var..yardımcı olursanız sevinirim iyiki varsın OĞUZHAN
ben tarz 6 4*4 ü yukledim muzik calardan menuye atiyor kablosuz ve bluetooth calismiyor neden olabilir
sağol sende iyiki varsınhava durumu widgeti elimde yok bulayım konuya eklerim
- - - Eklendi - - -
valla kardeş bende bu sorunlar yok bluetoothla wifi nasıl çalışmaz onu aklım almıyo ve müzik çalarda menüye atmaması için gereken modu kullandım düzeldi
bilmiyorum bak nokia storedan bile kaldırılmış pcden nokia store'a girip haritalara bakıyorum 5800 için uyumlu değil diyo
wifi kisa yolunu ekrana ekledigimde sistem hatasi veriyor bluetooth desen oyle kafa yiyicem
tmm widgeti bekliyoruz
acaba 5800 orjinal fw sinden dosyalarını bulup ekleyemezmiyiz bunu
eğer cfwde yer bulabilirsem-ki bu çok zor görünüyor- haritaları gömüp linkleri yenilerim
off offf.. bi türlü yükleyemedim şu ovi haritaları
kendi sitesinden yükleme dosyasını bile indirip, telefona yüklemeyi denedim..
bu seferde önce: yükleme tamamlandı diyor.. sonra haritalar yükleniyor diyor.. en son olarakta: dosya bulunamadı hatası veriyor ..
yok mu hocam bunun başka bi çözümü.. başka bi cfw de kullanmak istemiyorum.. (4.tarz kullunıyorum şuanda)
nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...kardeşim bende yükleyemedim ndrıve ı kurdum öyle kullanıyorum umarım düzelir bu sorun
nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?