niye sizler yüzünden olmadı mı yapıyoruz şurasını şöyle yapsaydınız burasını böyle yapsaydınız demiyo musunuz iyi tamam özenti olacaksak tamam yaa tek tip yapıyorum 6 çeşit falan değil şurasını şöyle yapsaydın diye gelmeyin bana ama
1 kişinin lafına göre hareket edeceksen ohoo işimiz var hm ayrıca bak arkadaş şaka yapmış sana hem söz de verdim 6 tane yapçam diye hemen vazgeçemezsin.
flasha bastıktan sonra cıkan iki uyarıyada evet dedikten sonra bu yazı geliyor aşağıdaki bölmede .. Can't detect flashing server!
sonra powere basıp cekiyorum ama telefon acılmıyor bi yardımcı olur musunuz ya lütfenn :S
flasha bastıktan sonra cıkan iki uyarıyada evet dedikten sonra bu yazı geliyor aşağıdaki bölmede .. Can't detect flashing server!
sonra powere basıp cekiyorum ama telefon acılmıyor bi yardımcı olur musunuz ya lütfenn :S
eline çok hızlandı tel teşekürler
kardeş bi sorun var müzik çalar kütüphaneyi yenilemiyo müzik çaları güncelledim ama yine aynı sor var bi yardım lütfen
eline çok hızlandı tel teşekürler
kardeş bi sorun var müzik çalar kütüphaneyi yenilemiyo müzik çaları güncelledim ama yine aynı sor var bi yardım lütfen