Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

aynen nokia storedan yükleniyo qt

---------- Eklendi @ 15:02:06 ---------- Yazıldı @ 14:59:03 ----------

Hepsini bitirmeyide denedim . 36 mb oluyor sonradan yine düşüyor killme de hiç birşey açık olmadığı halde böyle

.

eoner

Üye
civciv benim media bar nie böyle saçma şekilde çalışıyor bi web ve müzik calar calısıyo bırı bluetooth ac kapatıyo diger 2side tıkladınmı hiç birsey olmuyor ve sensör aç kapa simgesi bile yok ayrıca tuş kilitleme mandalını yavaş cekınce kılıtlenme olmuyo hızlı cekınce calısıyor. bunlar dısında no problem

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

1- sensör aç kapa için cfwnin olduğu rar dosyasındaki accel switchi yüklemelisin. N8 ikonluda yapamadığımn için koymadım accelswitchi ilk sayfada da yazmıştım zaten
2- Kilitleme olmama sorunu tüm c6 portlu cfwlerde olan bir sorun bir tek bu cfwde yok tüm cfwlerde var bu sorun ve malesef çözümü de yok

eoner

Üye
hae buldum petrol temasında sorun. Fakat orda da sensör aç kapa çalısmıyor ya bu temada çok beyaz petrol daha ıyı
n9 iconu kullanyorum

---------- Eklendi @ 19:20:35 ---------- Yazıldı @ 19:18:27 ----------

çok saol petrol teması media bar el atman iyi olurdu :

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

bende n8 ikonluyu kullanıyosun onda sorun var sandım ya yok çalışıyo işte rar dosyasında telefonunuza yüklemeniz gereken programlar isimli bir klasör yok mu gir oraya acelswitchi yükle çalışçak

---------- Eklendi @ 19:22:07 ---------- Yazıldı @ 19:21:40 ----------

daha önce tema düzenlemedim hiç nasıl olur bilmiyorum açıkçası

eoner

Üye
teşekkürler mobildeyim şuan dosyalar pcde teklink yokmu rica etsem. acelswitchi

Media bar da görüntülere tıklayınca orada fotoğraflarla ilgili hiç bir bölüm yok bu iyi olmamış.

eoner

Üye
Çok teşekkürler.

kardeş senin cfwni kullanıyordum simdi orjinal yazılıma geri dönmek istiyorum nasıl tekrar aynı yazılıma dönerim yardımcı olabilir misin ?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş senin cfwni kullanıyordum simdi orjinal yazılıma geri dönmek istiyorum nasıl tekrar aynı yazılıma dönerim yardımcı olabilir misin ?

navifirm programıyla telefonuna uygun olan fw dosyasını indir sonra bu cfwyi nasıl telefonuna flashladıysan aynı yöntemle yap

kardeş nasıl yapacağımız a dair bunun içinde bir konu açabilir misin

mc.a

Üye
kardeş nasıl yapacağımız a dair bunun içinde bir konu açabilir misin

buyur bu konuyu bir incele
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-ve-dead-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html

eoner

Üye
ram değerim sanırım çoğu kişiye göre süper 30un altına dustgunu görmdim suanda ram değeri 52.1 B-)