Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki kardeşim. Pips bizde yüklü değil o yüzdende kaldıramıyoruz. Telde yüklü olanları ovi programı ile görebiliyoruz ama ordada pips diye bir şey yok o yüzden farklı bişi yapmak gerekiyor diye düşündüm kardeşim.
tamam yarın uğraşayım bu konu üzerinde
Tamam kardeşim..
yapamadım beeçok karışıkmış
Ben yaptım kardeş. Sorun bizim cfw de zaten yüklü gelmesi sanırım. Zaten gerekte yok. Netten buldum v10 sürümünü onu kurdum kırılmış hali süresiz. Ama şimdiki sorun v9 daki türkçe sesleri kabul etmiyorv10 içinde ayrımı düzenlenmesi gerekiyor acaba bilmiyorum... Şimdi artık bu problem değilde yeni bir problemle karşı karşıyaym :/ Telefon 2 gündür kapanıyor kendi kendine. Ama neden olabileceği hakkında bir fikrim yok. Anlamadım gitti :/ Bu yazılımla daha önce böyle problem yaşayan birileri oldu mu ? Acaba NDrive ile bir ilgisi mi var diye düşünüyorum ama o da iyi bir program bilmiyorum :/
Civciv Tek Kelimeyle Muhteşem
fakat istemediğim daha doğrusu galeride görünmesini istemediğim foto yada videoları E/diğer/rehber klasörüne atıyordum ve galeride görünmüyorlardı. Cfw yi kullaniyorum ve şuan galeride görünüyorlarönere bileceğin bir şey var mı?
Peki kardeşim ilgin için ayrıca
sorunu halletmen güzelben hiç böyle bir sorun yaşamadım yazılımsal olduğunu düşünmüyorum
Bunu bir çok kişi yaşamış ve yaşıyolar dostumİşte o linklerden birisi: http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5800-kapanma-sorunu-kesin-cozum-290094.html
Buda arama linki ne kadar çok var :/
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bir çok kişi yaşamış ve yaşıyolar dostumİşte o linklerden birisi: http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-cihaz-destek/nokia-5800-kapanma-sorunu-kesin-cozum-290094.html
Buda arama linki ne kadar çok var :/
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende önceden böyle bir sorun yaşıyodum tuşlara basıyodum hiçbir şey olmuyodu sonra açma kapama düğmesine basınca sürüklemeli tuş kilidi çıkıyodu ve sonra kapanıyodu
avea hattı muhabbeti var o ne alaka acaba :'/
beyler biri bana bu cfw nin fontunun linkini atabilirmi
s60v5 göre yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?