mc.a
Üye
evet ikonlarına hastayım
---------- Eklendi @ 23:37:10 ---------- Yazıldı @ 23:35:52 ----------
o öyle oluyo kaydetmiyo ram değerini sanırım gömdüğüm için böyle
Işte hocam , sadece uc browser ve screensnap açık ve sonuç.
www.4gp.tw/bak/133426330288.jpg
senin çok azmış yaa neden böyle ki
bende arada operadan atıyo ama çok değil ram dwğeri güzel benim tema efektleri falanda hep açık ama senin sorununu çözemedim
Su an denedim . Uc browser açıkken müzik çalar açtım sorun yok , galeri açınca müzik çalar kapandı kendiliğinden..
abi 5800 bu çok yüklenme
Yaani sende haklısın(neyse konunu sohbete çevirdim ) Tekrardan çok saol hersey için . Adamın hasısın diyip susuyorum
~
Dediğim şeyi buldum .sürüklemeli tuş kilidinin adı killme de 'Popup Clock' olarak geçiyor
biliyodum ben onu yaaama sen tuş kilidi diye sorunca aklıma gelmedi
Eline sağlık kabız civciv çok temiz bi cfw yapmıssın 4 gündür bi sıkıntı çıkmadı dokunmatik hassasiyetinide beğendim ama müzik yüklerken mesajlardan kaydediyorum geri dediğimde menüye atıyor bide müzikçalardan çıkış deyince menüye atıyor onları düzeltsen ii olur ama çokta önemli deil tabi busorunlar eline emeğine sağlık.
tabi bugün sorunları çözmeye başlayacağım inşallah en geç pazar gününe halledebilirsem yayınlar v2.1.1 i
abicim el atmışken eğer mümkünse ; mediabarda ki 2. Seçeneği fotoğraflar yapar misin ? Videolar açılmıyorda bende .s.s
çok beğendim cfwyi mükemmel olmuş çok hızlı teşekkürler ellerine sağlık
evet işe yaradı teşekkürlergörsellik çok güzel olmuş eline sağlıkk...
tabi
---------- Eklendi @ 18:56:15 ---------- Yazıldı @ 17:19:38 ----------
cfwdeki sorunu düzeltmek sandığımdan zor olcak çünkü tahmin ettiğim mod çıkmadı mecbur tek tek bir daha atçam modları bu haftasonu yetişmez
Canın sağolsun hocamRam sorununu çözebilsem bi . Gerisi o kadar önemli değil .
yaa belli olmaz belki bitedebilir erkende grup grup emin olduklarımı atçam yine de uzun sürcek şimdi akşam yemeğini yerim sonra hemen başlarım sorunu çözmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?