Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ilk yapışta öyle hata verir birkaç kez daha dene hata verdiği zaman tekrar flasha bas eninde sonunda pes edip bulacaktır telefonu

mc.a

Üye
Yaptım şimdi local mode da kaldı :/

Power tuşu falan işlemiyor kaldı öyle telefon yatay ekranda Local Mode NOKİA yazısı var

mc.a

Üye

baaryayı çıkar tekrar tak cfw yüklenmiş olcak çapayı görürsen mutlu son

Çapayı görenlerden olduk sonunda Allah razı olsun abicim . Hakkını ödeyemem valla . Bu saatte üşenmeden Sayfalarca sorularıma cevap verdin . Çok saol . Nasıl teşekkür etsem azdır )

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çapayı görenlerden olduk sonunda Allah razı olsun abicim . Hakkını ödeyemem valla . Bu saatte üşenmeden Sayfalarca sorularıma cevap verdin . Çok saol . Nasıl teşekkür etsem azdır )

rica ederim güle güle kullan umarım beğenirsin

mc.a

Üye

telefona ve hafıza kartına format attın mı? Telefonu yeniden başlat ve tekrar söyle bakalım kaç gözüküyo
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktı Her formatta artacak bir format daha mı atsam

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktı Her formatta artacak bir format daha mı atsam

şimdi senden şunları istiyoeum ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat telefonu yeniden başlat

mc.a

Üye

şimdi senden şunları istiyoeum ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat telefonu yeniden başlat

57.49 MB Dahada artırma yolu varmı

1.Tuşların parlaklığı çok az nasıl artırabilirim ?
2.Xpresmusic tuşuna basınca 2.sıradakine basınca açılmıyor hiç birşey galeri sanırım . n8 ikonlu 4x4 kullanıyorum.

mrb herşey güzelde oyun ve uygulamaların bazılarını yüklemiyor....

mc.a

Üye

videolara giriyo fakat mediabardan biraz geç oluyo videolara girmesi

---------- Eklendi @ 23:26:33 ---------- Yazıldı @ 23:25:31 ----------

abi ne yapmışsın sen ya fişek gibi çok hızlı valla biraz kullanayim dönerim yine Allah razı olsun tekrar