mc.a
Üye
kuruluma devam et bakalım büyük ihtimal windscard.dll hatası vercek yine de devam et sen
Şu an ekranda local mode NOKİA yazıyor usb çıkardım açılmadı hala ?
baaryayı çıkar tekrar tak cfw yüklenmiş olcak çapayı görürsen mutlu son
Çapayı görenlerden olduk sonundaAllah razı olsun abicim . Hakkını ödeyemem valla . Bu saatte üşenmeden Sayfalarca sorularıma cevap verdin . Çok saol . Nasıl teşekkür etsem azdır )
Beğenmek ne kelime eline sağlık
rica ederim güle güle kullan umarım beğenirsin
telefona ve hafıza kartına format attın mı? Telefonu yeniden başlat ve tekrar söyle bakalım kaç gözüküyoBeğenmek ne kelime eline sağlık
Maksimum boş bellek 39.29 mb gözüküyor :S
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktı
telefona ve hafıza kartına format attın mı? Telefonu yeniden başlat ve tekrar söyle bakalım kaç gözüküyo
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktıHer formatta artacak bir format daha mı atsam
şimdi senden şunları istiyoeum ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat telefonu yeniden başlat
57.49 MBDahada artırma yolu varmı
bak optimus33 69mb görmüşcfw manyak olmuş ellerine sağlık . bu arada 69 gördümbu arada telefon açılır açılmaz ram blowu açtım , 92 mb olur olmaz reSTART D
Doğrudur haklısın
sende az çıkmış bak optimus33 69mb görmüş
mrb herşey güzelde oyun ve uygulamaların bazılarını yüklemiyor....
sende az çıkmış bak optimus33 69mb görmüş
Doğrudur haklısınşans işte xpresmusic tusuna basınca 2.sıradakine basıyorum hiç birşey açılmıyor ??
92MBTelefon dayanmamış zaten
videolara giriyo fakat mediabardan biraz geç oluyo videolara girmesi
---------- Eklendi @ 23:26:33 ---------- Yazıldı @ 23:25:31 ----------
abi ne yapmışsın sen yafişek gibi çok hızlı valla biraz kullanayim dönerim yine Allah razı olsun tekrar
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?