Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Kendimce sözler yazarım falan kısaca küçük bir şair adayıyim denebilir
Tamam deneyeceğim çok saolun herşey için

kardeş bende cok yazarım ama telefona deqıl bi ajandam var sana tavsiyem sende bi ajanda tut daha saqlam olur

mc.a

Üye
Hocam çok soru sordum bende ama :/ Ya şimdi ovi suite de cihazı bağlıyorum fakat bi türlü görmüyor . Yeni cihaz ekle ekranında kalıyor öyle. ovi suite modunu seçtiğim halde telden . ( onardım suite i , driver ı gene aynı :S )

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

mc.a

Üye

bir incele işine yarayabilir

Telefonu , pc 5800 olarak algılamıyor sürücüler yükleniyor diyor ovi suite tekrar aynı ekran . Telefon resimdeki gibi gözüküyor ( depolama modu çalışıyor ) Samsung olarak görüyor pc :S bu nedenle ovi görmüyor olabilir mi ? nasıl düzeltiriz ki

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
samsung ne alaka la ovi suite kafayı yemiş

Mert045

Üye
Pc süite yükle ovi suite çok karışık.

---------- Eklendi @ 21:51:15 ---------- Yazıldı @ 21:49:46 ----------

Önceden samsung telefon bağladıysan ondandır. Program ekle kaldırda samsung driveri varsa sil ovi süite de sil tekrar yükle.

mc.a

Üye

yok farklı

---------- Eklendi @ 22:03:44 ---------- Yazıldı @ 22:03:04 ----------

pc süite ve nokia süite aynı şeyler. Yükle onu ovi süite karışık.

evet farklı şeylermiş . Şimdi baktım özelliklerine taslak yedekleme gibi birşeyler yazıyor . tam aradığım şey olabilir çok saol hocam . Hakkını ödeyemem valla . Allah razı olsun

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
inşallah sorunun çözülür

Tepkiler: mc.a

Mert045

Üye
inşallah

Tepkiler: mc.a

mc.a

Üye
Deniyorum şu an jaf yüklemede bi sorunum çıktı . Halledemezsen tekrar yardımınıza sığınıcam

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kuruluma devam et bakalım büyük ihtimal windscard.dll hatası vercek yine de devam et sen