Anchor Cfw v2.0 karar vermeme yardım edin

Hangisi?

• 1 numaralı tuş kilidi

Kullanılan: 6 21.4%
  • 2 numaralı tuş kilidi

Kullanılan: 22 78.6%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
hocam bence birinci de güzel fena durmaz cfw de

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hocam bence birinci de güzel fena durmaz cfw de

birinci de güzel de ikinci daha süper ikisini de Kabız Civciv Cfw de denedim ikincisi daha güzel duruyo

----------Eklendi @ 23:19:26 ---------- Yazıldı @ 23:16:42 ----------

fw ne zaman cıkar

haftaya başlıyorum yaklaşık 1 hafta yapılış süreci 1 hafta test süreci derken en geç 3 hafta sonra koyarım cfw yi foruma

----------Eklendi @ 23:20:11 ---------- Yazıldı @ 23:19:26 ----------

fw ne zaman cıkar

haftaya başlıyorum yaklaşık 1 hafta yapılış süreci 1 hafta test süreci derken en geç 3 hafta sonra koyarım cfw yi foruma

dj_onur

Üye
Burdaki arkadaslar cepmod a üyeliği var sanrm cfwler hep aynı mod arsvlemesı ve sayfa düzeni olusturmuslar önceden yktu

dj_onur

Üye
Civ civ kardes saf portta ne gibı sorunlar var baslca altsayısal 58 gbi mi ? Pm atarsan

şubat sonu gibi olacak sanırım sana güveniyorum.Ahanda başka yüklemicem beklicem USTAM

sem_sen

Üye
şubat sonu biraz geç değil mi

Furkan-E

Üye
​İkincisi daha iyi.

Tepkiler: Oğuzhan

dj_onur

Üye
N9 ikon pakiti kullan hos duruyor

----------Eklendi @ 22:24:48 ---------- Yazıldı @ 22:20:05 ----------

Ek olarak menü düzenli bir seklde gelsn gereklı uygulamalar gerekli klasörde olsun yaplması mùmkun sanrm

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
N9 ikon pakiti kullan hos duruyor

----------Eklendi @ 22:24:48 ---------- Yazıldı @ 22:20:05 ----------

Ek olarak menü düzenli bir seklde gelsn gereklı uygulamalar gerekli klasörde olsun yaplması mùmkun sanrm
n9 kullanıcam zaten çok hoş n9 bir de güzel bir tema buldum 3. Parti uygulamaların ikonları mevcut
düzenli yapıcam mesela ramblow araçlarda olacak

dj_onur

Üye
Kardes bence program gömme ayrca dosya olustr ısteyen yuklesn photo brow. Vs gbi zaten hack bosa yer kaplamaz hem

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bence program gömme ayrca dosya olustr ısteyen yuklesn photo brow. Vs gbi zaten hack bosa yer kaplamaz hem

sadece ramblow autoinstaller bt switch ve rompatcher ı gömeceğim bt switch zaten kullanacağım moddan dolayı geliyo çok birşey değil gerekli programlar bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...