Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
abi eline koluna sağlık ilgilendin yükledim tel uçuyor simdi tel dem cevaplıyorum hatta süper ya tek bir soru daha olacak bu fotolari 3d göster miyor niye acaba

----------Eklendi @ 22:42:59 ---------- Yazıldı @ 22:34:02 ----------

abi birde nokia c6- 01 var anna orjinal belle ye çevirdim bu şekilde tekrar anna yi flaşlayabilirmiyim acaba ya bu konuda bilgin var mi yükseldi geri dönemiyorum
hayırlı olsun güe güle kullan 3d için photo browserı kullanacaksın galerideki photobrowserı çalıştırmak için programı yüklemen lazım :oke: c6-01 ile ilgili pek bir bilgim yok ya c7 de n8 de downgrade oluyo da c6-01 de oluyo mu tam bilmiyorum

nizam67

Üye
O programı nerden bulurum abi adi ne bunun buna da bir el atıversen ya birde simdi teli pc ye bağlayınca nokia c6 gibi görüyor ovi süite okumuyor son kez bunlara da yardım ediver abi

nizam67

Üye
He flaşı baştan yüklemek istersem o pc ye bağlayınca okuma ma olunca yükleyemem demi

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
ellerine sağlık güzel bişiye benziyo , fakat bi türlü kuramadım ben MCU ya tıkladığımda direkt belgelerimi gösteriyo orda da
'' RM-356_60.0.003_prd.core.C0r '' diye ba dosya yok ve diğerlerinde de yok yani PPM ve Ape Variant da bi yardım etsen

dready112

dready112

Üye
Şu cfw'nin altındaki anlatıma göre deneyin çok sade anlatmış onu seç bunu seç falan yok. Tıkla

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
O programı nerden bulurum abi adi ne bunun buna da bir el atıversen ya birde simdi teli pc ye bağlayınca nokia c6 gibi görüyor ovi süite okumuyor son kez bunlara da yardım ediver abi

nokia 3d photo browser :oke: yoo ovi suite okuyo :hmmm

----------Eklendi @ 15:07:38 ---------- Yazıldı @ 15:06:27 ----------

He flaşı baştan yüklemek istersem o pc ye bağlayınca okuma ma olunca yükleyemem demi

okumama olursa yükleyemezsin ama yükledin bir kere hep okur artık

----------Eklendi @ 15:10:36 ---------- Yazıldı @ 15:07:38 ----------

ellerine sağlık güzel bişiye benziyo , fakat bi türlü kuramadım ben MCU ya tıkladığımda direkt belgelerimi gösteriyo orda da
'' RM-356_60.0.003_prd.core.C0r '' diye ba dosya yok ve diğerlerinde de yok yani PPM ve Ape Variant da bi yardım etsen
rardan çıkan dosyalardan c00 uzantılı dosyayı c0r uzantılı yapçan mcu ya tıklayınca c0r uzantılıyı ppmye tıklayınca rofs2.v05 uzntılı doayayı ape varianta tıklayınca ise uda.fpsx uzantılı dosyayı seçeceksin :oke:

----------Eklendi @ 15:12:22 ---------- Yazıldı @ 15:10:36 ----------

Şu cfw'nin altındaki anlatıma göre deneyin çok sade anlatmış onu seç bunu seç falan yok. Tıkla

benim konudaki yöntem daha garanti yöntem linkteki yöntemde ışıklar yanmıyo şu olmuyo bu olmuyo bu kesin oluyo zaten

nizam67

Üye
abi slm bu c6 ya cwf atacam ama jaf la olmuyor mus phonexle atarken tel kapalı mi oluyor yine tam anlatmamıslar sen bilirsin

nizam67

Üye
jaf oluyor demi çoğu olmuyor demişler en kolayı senin öğrettin yöntem zaten olursa jaf la deneyecem sorun çıkmaz demi

----------Eklendi @ 19:11:49 ---------- Yazıldı @ 19:10:25 ----------

nokia c6-01 tel modeli

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
jaf oluyor demi çoğu olmuyor demişler en kolayı senin öğrettin yöntem zaten olursa jaf la deneyecem sorun çıkmaz demi

----------Eklendi @ 19:11:49 ---------- Yazıldı @ 19:10:25 ----------

nokia c6-01 tel modeli

evet jaf daha kolay hangi cfwyi atçan?

nizam67

Üye
tel belle zaten de düzeltismis olanı var c3 bölümünde ya belle jaf la atmak için hangi cwf olduğu önemli mi

catkara

Üye
uc player ve 3d foto görüntülemeyi açamadım onun dısında çok güzel,başka bir telefon kullanıyom sanki.
Eline sağlık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tel belle zaten de düzeltismis olanı var c3 bölümünde ya belle jaf la atmak için hangi cwf olduğu önemli mi

yok öylesine sordum :)

----------Eklendi @ 19:33:15 ---------- Yazıldı @ 19:32:20 ----------

uc player ve 3d foto görüntülemeyi açamadım onun dısında çok güzel,başka bir telefon kullanıyom sanki.
Eline sağlık

sağol güle güle kullan :) o programları yükle açılır :oke:

nizam67

Üye
abi ben bu c6 nin dosyalarini yükleyecem ama bunların hepsi Fbsx uzantıli nasıl olacak simdi bu

----------Eklendi @ 22:51:31 ---------- Yazıldı @ 22:50:17 ----------

yani birde yapsam bile aynı bu anlatı ma göre mi yapacam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
abi ben bu c6 nin dosyalarini yükleyecem ama bunların hepsi Fbsx uzantıli nasıl olacak simdi bu

----------Eklendi @ 22:51:31 ---------- Yazıldı @ 22:50:17 ----------

yani birde yapsam bile aynı bu anlatı ma göre mi yapacam

dostum sen c6-01 kullanıyosun yani symbian 3 nasıl yükleyeceğini bilmiyorum ama daha çok bilgi almak için symbian 3 sistem modifikasyon bölümünü incelemelisin :oke:

astsel

Üye
kardes bu cfw phoenix lede yüklenirmi bir de hangisi kur yayım 3x4 4x4
jaf la kur dersen pc jaf kurdum senin dedigin gibi ama hata veriyor gibi geldi windows 7 dendir sanirim
bi hangisi hız ise onu söyle sana zahmet onu kurayım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu cfw phoenix lede yüklenirmi bir de hangisi kur yayım 3x4 4x4
jaf la kur dersen pc jaf kurdum senin dedigin gibi ama hata veriyor gibi geldi windows 7 dendir sanirim
bi hangisi hız ise onu söyle sana zahmet onu kurayım
dostum bende windows 7 kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum konudaki jafı indir içinde ne yazıyosa onları yap uyumluluk falan yaptın mı?

Mert045

Mert045

Üye
c6-01 jafla atamazsın phoenix kullan.

nizam67

Üye
c6 phonexle atmaya çalıştım olmadı hatalı oldu symbian 3 bölümünü çok araştırdım ama olmuyor mert kardeş biliyorsan yardım et bana