Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hayır abi önde ki usb girislerini kullanıyorum masaüstü pc de arkadakileri mi kullanawim

arkadakileri kullan öndeki usb girişlerine güç daha az gidiyo bu yüzden olmuyo olabilir arkaya takıpta dene bakalım :oke:

byxby4

Üye
Kardeş hallettim sorunu , sorunsuz çalışıyor ellerine sağlık :) Ama bi sıkıntım var galiba .
Müzikçalara girip müzik kütüphanesini yenile dediğimde 0 dosya eklendi diyor . 1200 tane müzik var hafıza kartında ama hala 0 :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hallettim sorunu , sorunsuz çalışıyor ellerine sağlık :) Ama bi sıkıntım var galiba .
Müzikçalara girip müzik kütüphanesini yenile dediğimde 0 dosya eklendi diyor . 1200 tane müzik var hafıza kartında ama hala 0 :(
sağol kardeşim güle güle kullan :) müzikleri E/Music e atacaksın oradan okuyo müzikleri :oke:

----------Eklendi @ 20:20:40 ---------- Yazıldı @ 20:19:46 ----------

maxiyi sarsacak tipten mi? :D

bilmem :naughty: ama çok uç bir plan yaa olur mu bilmem çok uğraşmam lazım :D

byxby4

Üye
çok sağol ellerine sağlık tekrardan ;)

Astrosman

Astrosman

Üye

sağol kardeşim güle güle kullan :) müzikleri E/Music e atacaksın oradan okuyo müzikleri :oke:

----------Eklendi @ 20:20:40 ---------- Yazıldı @ 20:19:46 ----------

bilmem :naughty: ama çok uç bir plan yaa olur mu bilmem çok uğraşmam lazım :D

o planı kulağıma(pmden)söyle kimse duymasın... :D

nizam67

Üye
abi demedim sonuç olumsuz çıktı gene olmadı sorun pc de mi bende mi anlamadım ya

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
abi demedim sonuç olumsuz çıktı gene olmadı sorun pc de mi bende mi anlamadım ya

çok garip yaa :( not found hatası ovi suite olaasından kaynaklanır başka yolu yok bişey sorcam ovi suite i yüjlerken telefonun usb ile bağlı mıydı ayrıca ovi suite i yükledikten sonra telefon açıkken bir kez pc suite modunda bağadın mı telefona?

----------Eklendi @ 20:49:48 ---------- Yazıldı @ 20:36:32 ----------

kardeşim arayanı cidden goremıyorum babamı bile goremedim :D gosterdıgın linkteki 4x4 ü yükledim acaba yenidenmi yüklesem? düzelirmiki

bende 4x4 kullanıyorum hiç sorun yok bu konuda :hmmm cfwyi yükledikten sonra format attın mı telefonuna?

dready112

dready112

Üye
Bu hack işi Phoenix ile de olmuyor mu Kabız Civciv ?

dready112

dready112

Üye
Bence Jaftan daha kolay yapımı var ve çok güzel açıklamalı konusu var. Şu yapamayan arkadaş şu linke bi göz atsın Phoenix ile denesin yapacağına inanıyorum.
Buraya Tık

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bence Jaftan daha kolay yapımı var ve çok güzel açıklamalı konusu var. Şu yapamayan arkadaş şu linke bi göz atsın Phoenix ile denesin yapacağına inanıyorum.
Buraya Tık
ben ilk cfw yüklemeyi denediğimde downgrade yapmıştım 2. Denediğimde başka cfw yüklemiştim bence çok kolay :)

nizam67

Üye
abi eline koluna sağlık ilgilendin yükledim tel uçuyor simdi tel dem cevaplıyorum hatta süper ya tek bir soru daha olacak bu fotolari 3d göster miyor niye acaba

----------Eklendi @ 22:42:59 ---------- Yazıldı @ 22:34:02 ----------

abi birde nokia c6- 01 var anna orjinal belle ye çevirdim bu şekilde tekrar anna yi flaşlayabilirmiyim acaba ya bu konuda bilgin var mi yükseldi geri dönemiyorum