Oğuzhan
Üye
hayır abi önde ki usb girislerini kullanıyorum masaüstü pc de arkadakileri mi kullanawim
arkadakileri kullan öndeki usb girişlerine güç daha az gidiyo bu yüzden olmuyo olabilir arkaya takıpta dene bakalım

hayır abi önde ki usb girislerini kullanıyorum masaüstü pc de arkadakileri mi kullanawim

v2.1 de 14-15 nisan gibi v2.1 hazır olacak![]()

v2.1 v2.2 vs uzar. Yakında v4.0 hot cream bazlama da çıkarırsın![]()
ama belki v3.0 a kadar yapabilirim 
yok la 4.0 olmazama belki v3.0 a kadar yapabilirim
![]()

anchor serisi mi sona eriyor yoksa yeni bir efsane mi başlayacak...![]()
şimdilik buna devam diğerini yazın düşünüyorum 
sen biliyon yeni efsaneyişimdilik buna devam diğerini yazın düşünüyorum
![]()

yazın senden güzel cfwler bekleriz![]()

yaz için acayip planlarım var anlatırım![]()

sağol kardeşim güle güle kullanKardeş hallettim sorunu , sorunsuz çalışıyor ellerine sağlıkAma bi sıkıntım var galiba .
Müzikçalara girip müzik kütüphanesini yenile dediğimde 0 dosya eklendi diyor . 1200 tane müzik var hafıza kartında ama hala 0![]()
müzikleri E/Music e atacaksın oradan okuyo müzikleri 
maxiyi sarsacak tipten mi?![]()
ama çok uç bir plan yaa olur mu bilmem çok uğraşmam lazım 
sağol kardeşim güle güle kullanmüzikleri E/Music e atacaksın oradan okuyo müzikleri
----------Eklendi @ 20:20:40 ---------- Yazıldı @ 20:19:46 ----------
bilmemama çok uç bir plan yaa olur mu bilmem çok uğraşmam lazım
![]()

çok sağol ellerine sağlık tekrardan![]()

o planı kulağıma(pmden)söyle kimse duymasın...![]()
abi demedim sonuç olumsuz çıktı gene olmadı sorun pc de mi bende mi anlamadım ya
not found hatası ovi suite olaasından kaynaklanır başka yolu yok bişey sorcam ovi suite i yüjlerken telefonun usb ile bağlı mıydı ayrıca ovi suite i yükledikten sonra telefon açıkken bir kez pc suite modunda bağadın mı telefona?kardeşim arayanı cidden goremıyorum babamı bile goremedimgosterdıgın linkteki 4x4 ü yükledim acaba yenidenmi yüklesem? düzelirmiki
cfwyi yükledikten sonra format attın mı telefonuna?Bu hack işi Phoenix ile de olmuyor mu Kabız Civciv ?
ben ilk cfw yüklemeyi denediğimde downgrade yapmıştım 2. Denediğimde başka cfw yüklemiştim bence çok kolayBence Jaftan daha kolay yapımı var ve çok güzel açıklamalı konusu var. Şu yapamayan arkadaş şu linke bi göz atsın Phoenix ile denesin yapacağına inanıyorum.
Buraya Tık