Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

esqalsiz

Üye
anıl in knde 3.2 idi bu kamera 2 megapxl oldu sende seceneklerde en son 3.2 yok mu

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nerden bakılıyo bu kameranın megapikseline?

fotoğraflar uygulaması c/imagine ya da c/ pictures daki fotoğrafları görüyor mu?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda kamera yok ki uygulama ayarlaeı var oraya girdim orada kamera mp si ile ilgili bişey yazmıyo

----------Eklendi @ 18:28:23 ---------- Yazıldı @ 18:27:47 ----------

fotoğraflar uygulaması c/imagine ya da c/ pictures daki fotoğrafları görüyor mu?

görüyo

karşims 1 sorum daha olcak onun da çözümü varsa senelerce kullanabilirim bu cfw yi. şimdi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum telefonu. Bu internet tarayıcısını gömülü olarak e ye kuruyorsunuz siz sfw yaparken. e bende e olmadığı için de giremiyorum. Buna bir çare bir çözüm var mıdır? E ye kurulacak tüm dosyaları c ye kurabilir miyim?

esqalsiz

Üye
kameraya gır ayarlar kamera ayarları bak bakalım

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok yahu girebilirsin ben cfw yi yaparken hafıza kartını çıkarıp cfw yi atarım telefonuma ve hafıza kartı yokken se internete girip dolaşırım yani bu cfw yi gönül rahatlıyla kurabilirsin

----------Eklendi @ 18:36:49 ---------- Yazıldı @ 18:34:53 ----------

kameraya gır ayarlar kamera ayarları bak bakalım

işte orda hiç bişey yazmıyo megapikselle ilgili

bundan böyle sadece senin cwf lere bakacağım hacı. dediğin gibiyse eline sağlık o/

Tepkiler: kollayan

esqalsiz

Üye
görüntü kalitesi yazan yer ykmu?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bundan böyle sadece senin cwf lere bakacağım hacı. dediğin gibiyse eline sağlık o/

merak etme dostum kur cfw yi sonra cfw ile ilgili düşüncelerini yaz

----------Eklendi @ 18:40:52 ---------- Yazıldı @ 18:38:43 ----------

görüntü kalitesi yazan yer ykmu?

o başka bişey çekim kalitesini ayarlıyon iater 3m ister 2m ister de 0.3m faln ayarlıyon mp ile ilgisi yok

esqalsiz

Üye
benimkinde 3.2 yok 2 mgpxl yazyr delı oldm bunu nasl duzeltrm ya

esqalsiz

Üye
gryrm kardas 3.2 yok 2 ve daha asa ksmları var

kollayan

Üye
Bir sorum olacaktı arkadaşlar ROMpatcher eklememiz gereken yamalar ney öneriniz varmı..

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum olacaktı arkadaşlar ROMpatcher eklememiz gereken yamalar ney öneriniz varmı..

valla cfw ye ekleyecektim ben birkaç yama ama cfw de yer kalmadı video çekerkenki kırmızı ışığı kapatma yaması var sonra turn of light yaması var yeşil beyaz ve kırmızı tuşların ışıklarını kapatıyo aklıma gelenler bunlar

kollayan

Üye
Onlar varda aklına geldikçe yazarsan diğer arkadaşlarında işine yarar.

Oğuzhan kaç seri yapmayı düşünüyorsun karşiim

Tepkiler: kollayan