karşims 1 sorum daha olcak onun da çözümü varsa senelerce kullanabilirim bu cfw yi. şimdi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum telefonu. Bu internet tarayıcısını gömülü olarak e ye kuruyorsunuz siz sfw yaparken. e bende e olmadığı için de giremiyorum. Buna bir çare bir çözüm var mıdır? E ye kurulacak tüm dosyaları c ye kurabilir miyim?
karşims 1 sorum daha olcak onun da çözümü varsa senelerce kullanabilirim bu cfw yi. şimdi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum telefonu. Bu internet tarayıcısını gömülü olarak e ye kuruyorsunuz siz sfw yaparken. e bende e olmadığı için de giremiyorum. Buna bir çare bir çözüm var mıdır? E ye kurulacak tüm dosyaları c ye kurabilir miyim?
yok yahu girebilirsin ben cfw yi yaparken hafıza kartını çıkarıp cfw yi atarım telefonuma ve hafıza kartı yokken se internete girip dolaşırım yani bu cfw yi gönül rahatlıyla kurabilirsin
valla cfw ye ekleyecektim ben birkaç yama ama cfw de yer kalmadı video çekerkenki kırmızı ışığı kapatma yaması var sonra turn of light yaması var yeşil beyaz ve kırmızı tuşların ışıklarını kapatıyo aklıma gelenler bunlar