Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

yeni sürüm tam olarak ne zaman çıkacak ? Ve neleri düzelttin tam olarak

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm tam olarak ne zaman çıkacak ? Ve neleri düzelttin tam olarak

yeni sürüm nisan ortası gibi cuma sınavlarım başlıyo 2 nisana kadar yeni uygulayacağım modları topladım sayılır küçük qwertyyi kaldırıcam kayar kapak ayarlarını kaldırıcam güç düşmesine basınca ev ekranına atma sorununu düzelticem

poncinK

Üye
Ses dosyaları klasörüne mp3 dosyaları atıp telefonda kütüpaneyi yenile dediğimde sarkıları bulmuyor, yanlış klasöre mi atıyorum acaba? (daha önceden soruldumu bilmiyorum bu arada 70 sayfayı tek tek gecemedim )

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Daha önce sorulmuştu ayrıca ilk sayfada yapılan modamalar kısmında da yazıyodu müzikleri E/Music e atıcaksın

Tepkiler: poncinK

poncinK

Üye
Okudum ama göremedim, algıda seçicilik diyelim, tekrar teşekkürler

poncinK

Üye
Okudum ama göremedim, algıda seçicilik diyelim, tekrar teşekkürler

Gelenli

Üye
hocam cfwli telim var üstüne cfw kurarsam ne olur

kardeşim peki uc player ile internette her siteden video izleyebiliyor muyuz

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim peki uc player ile internette her siteden video izleyebiliyor muyuz

uc player internetten video izlemeye yaramıyor real playerın açamadığı bazı mp4leri avileri ve buna benzer bazı şeyleri izlemeni sağlıyor

akenad

Üye
cfw den kaldırılan zil seslerini hangi klasöre ekleyeceğim

akenad

Üye
Pardon, telefona cfw atarken 3 dosya yolluyorum fakat klasörde daha fazla dosya var bunları nereye yükleyeceğim. yardımcı olurmusun...

Pardon, telefona cfw atarken 3 dosya yolluyorum fakat klasörde daha fazla dosya var bunları nereye yükleyeceğim. yardımcı olurmusun...
sen anlatımı uygula geri kalanları otomatik o yüklüyor zaten. sen üçünü gösteriyorsun sadece.

flash atarken crt 308 deki tiki kaldırıyor muyuz ? jaf'ın bb5 menüsündeki