Oğuzhan Üye Konu Sahibi nizam67' Alıntı: birde phonexle kurarken net gitti ondan olabilir mi net olmadan flaşlanır mi Genişletmek için tıkla ... net olmadan flashlanır da dostum maalesef bilmiyorum nasıl flash atılcağını
nizam67' Alıntı: birde phonexle kurarken net gitti ondan olabilir mi net olmadan flaşlanır mi Genişletmek için tıkla ... net olmadan flashlanır da dostum maalesef bilmiyorum nasıl flash atılcağını
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Mert045' Alıntı: s^3 bolumüne konu açsana burada soracağına. Genişletmek için tıkla ... bence de öyle yapmalı
Mert045' Alıntı: s^3 bolumüne konu açsana burada soracağına. Genişletmek için tıkla ... bence de öyle yapmalı
KRALCEZ46 Üye kardeş bunu yükledikten sonra , tekrar orjinal haliine getirme gibi bi imkanımız var mı ?
Oğuzhan Üye Konu Sahibi KRALCEZ46' Alıntı: kardeş bunu yükledikten sonra , tekrar orjinal haliine getirme gibi bi imkanımız var mı ? Genişletmek için tıkla ... var tabiki navifirm isinli programdan ofwnin dosyalarını indirip aynı cfw flahslar gibi flashlayabilirsin
KRALCEZ46' Alıntı: kardeş bunu yükledikten sonra , tekrar orjinal haliine getirme gibi bi imkanımız var mı ? Genişletmek için tıkla ... var tabiki navifirm isinli programdan ofwnin dosyalarını indirip aynı cfw flahslar gibi flashlayabilirsin
Oğuzhan Üye Konu Sahibi KRALCEZ46' Alıntı: sağolasın oğuz bi de ben denim bakalım şunu , şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum dene bakalım yükledikten sonra cfw hakkındaki düşüncelerini yaz mutlaka
KRALCEZ46' Alıntı: sağolasın oğuz bi de ben denim bakalım şunu , şimdiden teşekkürler .. Genişletmek için tıkla ... rica ederim dostum dene bakalım yükledikten sonra cfw hakkındaki düşüncelerini yaz mutlaka
kartal47100 Üye kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum
kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum
Oğuzhan Üye Konu Sahibi kartal47100' Alıntı: kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum Genişletmek için tıkla ... rardan çıkan dosyalardan C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r olarak değiştir
kartal47100' Alıntı: kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum Genişletmek için tıkla ... rardan çıkan dosyalardan C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r olarak değiştir
Oğuzhan Üye Konu Sahibi sem_sen' Alıntı: oğuzhan bence yeni sürümde dosyanın uzantısını C0r yap diğer türlü yapamıyolar Genişletmek için tıkla ... öyle yapıcam ----------Eklendi @ 19:54:45 ---------- Yazıldı @ 19:54:19 ---------- Mert045' Alıntı: oğuzhan web browser yer imlerini unutma onları da değiştir Genişletmek için tıkla ... niye
sem_sen' Alıntı: oğuzhan bence yeni sürümde dosyanın uzantısını C0r yap diğer türlü yapamıyolar Genişletmek için tıkla ... öyle yapıcam ----------Eklendi @ 19:54:45 ---------- Yazıldı @ 19:54:19 ---------- Mert045' Alıntı: oğuzhan web browser yer imlerini unutma onları da değiştir Genişletmek için tıkla ... niye
Mert045 Üye Kabız Civciv' Alıntı: öyle yapıcam ----------Eklendi @ 19:54:45 ---------- Yazıldı @ 19:54:19 ---------- niye Genişletmek için tıkla ... Karışık oluyor gereksiz bir sürü yer imi onların yerine yararlı olanları eklesen daha iyi.
Kabız Civciv' Alıntı: öyle yapıcam ----------Eklendi @ 19:54:45 ---------- Yazıldı @ 19:54:19 ---------- niye Genişletmek için tıkla ... Karışık oluyor gereksiz bir sürü yer imi onların yerine yararlı olanları eklesen daha iyi.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Mert045' Alıntı: Karışık oluyor gereksiz bir sürü yer imi onların yerine yararlı olanları eklesen daha iyi. Genişletmek için tıkla ... haklısın mesela cfwyi pnhtye koycaktım pnht yi yer imlerine ekledim ama türkçe dili çıkarıp upload yapmaya üşendim üstelik adama koycm foruma demiştim
Mert045' Alıntı: Karışık oluyor gereksiz bir sürü yer imi onların yerine yararlı olanları eklesen daha iyi. Genişletmek için tıkla ... haklısın mesela cfwyi pnhtye koycaktım pnht yi yer imlerine ekledim ama türkçe dili çıkarıp upload yapmaya üşendim üstelik adama koycm foruma demiştim
haqanguven Üye kardesim kulkandigin n9 iconlari sorunsuz fullmu. benim elimde olanlarda hata var. media barda web in uzerinde ok isareti flan. sorubnsuzsa paylasirmisin.. ----------Eklendi @ 12:49:01 ---------- Yazıldı @ 12:48:01 ---------- muzocuk.' Alıntı: Kardeş benim yazılımım v52 v60 değil bi sorun olur mu cwfyi atsam Genişletmek için tıkla ... olmaz yukleyebilirsin.
kardesim kulkandigin n9 iconlari sorunsuz fullmu. benim elimde olanlarda hata var. media barda web in uzerinde ok isareti flan. sorubnsuzsa paylasirmisin.. ----------Eklendi @ 12:49:01 ---------- Yazıldı @ 12:48:01 ---------- muzocuk.' Alıntı: Kardeş benim yazılımım v52 v60 değil bi sorun olur mu cwfyi atsam Genişletmek için tıkla ... olmaz yukleyebilirsin.
Oğuzhan Üye Konu Sahibi mediabarda ok işareti var yaa bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim?
mediabarda ok işareti var yaa bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim?
haqanguven Üye Kabız Civciv' Alıntı: mediabarda ok işareti var yaa bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Siscontetla alabilirsin.. bende pek anlamıyorum ama temayı default hale getirebiliyorum...
Kabız Civciv' Alıntı: mediabarda ok işareti var yaa bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim? Genişletmek için tıkla ... Siscontetla alabilirsin.. bende pek anlamıyorum ama temayı default hale getirebiliyorum...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi haqanguven' Alıntı: Siscontetla alabilirsin.. bende pek anlamıyorum ama temayı default hale getirebiliyorum... Genişletmek için tıkla ... bir deneyeyim teşekkürler
haqanguven' Alıntı: Siscontetla alabilirsin.. bende pek anlamıyorum ama temayı default hale getirebiliyorum... Genişletmek için tıkla ... bir deneyeyim teşekkürler