Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim bi yardım et bana ya şimdi ben önce hangi dosyayı indircem,4*4lük menüyü istiyorum,ordan en aşağıda verdiğin linkten 95 mblık dosyayı indirdim şimdi napıcam ? msn adresimi versem msnden yardımcı olurmusun ?
ya sürekli soru soruorum kusura bakmahafıza kartını çıkartıp cfw yüklesem olur mu? sonrada hafıza kartını takınca bilgileri okurmu peki? işin piri olduğun için soruorum sana yardım et sana zahmet
ben yapamıcam bunu belli.daha jaf programını yükleyemedim bilgisayara. P- die bi hata alıorum.
----------Eklendi @ 23:47:54 ---------- Yazıldı @ 23:46:17 ----------
ben yapamıcam bunu belli.daha jaf programını yükleyemedim bilgisayara. P- die bi hata alıorum.
P- diye bir hata mı varmışdaha açıklayıcı olur musun
P- die bi hata hani sanırım uyumluluktan xp sp.3ü secmek lazımmış ama bende sadece xp servispack yazıo,vista kullanıyorum
P- die bi hata hani sanırım uyumluluktan xp sp.3ü secmek lazımmış ama bende sadece xp servispack yazıo,vista kullanıyorum
----------Eklendi @ 12:19:33 ---------- Yazıldı @ 12:18:33 ----------
P Yazamıorum ya pkey die bi hata
Telefon kapalı Şarj olurken ekran ışığı yanık kalıyor .
Her cfw de öyle değil ben ilk defa karşılaştım. O kadar beklememe rağmen kararmıyor .
----------Eklendi @ 17:05:58 ---------- Yazıldı @ 17:04:46 ----------
bide widgetler saydam hiç hoş durmuyor nasıl düzeltebilirim.
Binbaşım hata bendeymiş artık 5800 restart atıyor, anchordan sonra 3 tane flaş daha atıp tekrar anchora döndüm.Senin yaptıkların bambaşka emegine sonsuz teşekürler.
Dün aniden telefonu hacklemek istedim ve bi kaç tane cfw denedim (cfw galiba tam bilmiyorum). Nerdeyse her kurduğum cfw de ufak tefek gibi gözüken ama benim kullandığım bazı özelliklerde sorun çıktı.
Bu cfw yi kurdum, beyaz temalı olması beni biraz geri çekti ama kullandıkça sevdirdi kendiniVe kullandığım tek kusursuz cfw diyebilirim Teşekkürler demeden geçmeyeyim dedim.
Yalnız bi sorun var, bu her cfw'de galiba sıkıntı. T9(yazma tahmini)'da türkçe kelimelerin binde biri kayıtlı desem yeridirsürekli yeni kelime eklemek zorunda kalıyorum. Bu t9'un kaydedilip kaydedilip her formatta sıfırlanması sinir bozucu. Kaydettiğimiz t9 sözlüğünü telefondan çekip almak yedeklemek gibi bi şansımız var mı ? (bu kadar basit bi soruyu ne uzattım ya )
bu arada benim üyelik tarihim ocak 2008, 2 yıl fark atmışım sana ama pek mesaj bırakmadığımdan olsa gerek ben yeni üye gözüküyorum
bu arada dostum widgeti saydam olmayan, seçenekler ve geri yazısı köşeye çekilmiş, küçük klavye kaldırılmış bi Anchor v3 istiyoruz senden
t9 c6 fwlerde hafıza kartına taşınabiliyor o modu uygularsan iyi olur. Ben bi kaç tane cfw de gördüm.
bana widgeti saydam olmayan yap ozaman
widgeti saydam düşünüyodum öyle daha çok beğeniliyor ve bence daha hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?