Oğuzhan Üye Konu Sahibi şimcilik çalışmaya ara verdim hayat zor yoğunum çok belle falan düşünmediydim hiç bilmiyorum valla
Oğuzhan Üye Konu Sahibi brother dersler çok yoğun yaa okul dershane ve ev üçlüsüyle bu aralar aram bayağı iyi
Oğuzhan Üye Konu Sahibi esqalsiz' Alıntı: saol kards darsı sana Genişletmek için tıkla ... lise bitince değiştrcem ben daha 2 senesi var telefonun
esqalsiz' Alıntı: saol kards darsı sana Genişletmek için tıkla ... lise bitince değiştrcem ben daha 2 senesi var telefonun
Oğuzhan Üye Konu Sahibi yok yakmam romu dikkat ediyorum eğlenceli oluyo uğraşıyorum böyle şeylerle 2 sene daha uğraşırım hatta
yok yakmam romu dikkat ediyorum eğlenceli oluyo uğraşıyorum böyle şeylerle 2 sene daha uğraşırım hatta
esqalsiz Üye pc den blyrm da cok format atmak iyı olmuyor duz mantk yaparsak tlfnda da iyi olmaz olaki bir sorun oldugnda garantı dısı kalıyormus tırstm
pc den blyrm da cok format atmak iyı olmuyor duz mantk yaparsak tlfnda da iyi olmaz olaki bir sorun oldugnda garantı dısı kalıyormus tırstm
esqalsiz Üye bak kardes bu jaf la phoneix arasnda fark war phoneix dn flashladgmda quick ofs ve rihanna yuklu gelryr ofw de ama jaf la ofw flashladgmda bu prolar yuklu gelmyr nden olablr
bak kardes bu jaf la phoneix arasnda fark war phoneix dn flashladgmda quick ofs ve rihanna yuklu gelryr ofw de ama jaf la ofw flashladgmda bu prolar yuklu gelmyr nden olablr