bY_aLp
Üye
ben yapıyodumvalla yapabileceğim birşey yok malesef jaf ı sil bir daha yükle system32 ye atılcakları bir daha at
malesef direkt telefondan silemezsin rofs2 den dosyaları tek tek bulupsilmek gerekir uzun iş yani
peki teşekkürler
58-00 sağlam bi cfw link yok mu ?
Kabız kardeşim, cfw ni çok beğendim. gerek ekran geçişleri hızı olsun, gerek kaydırma çubuğunun seriliği olsun gerek görsellik ve sadelik olsun. gerçekten güzel cfw idi.
Ama malesef belki benim telefonumdan dolayıdır bilmiyorum. Şarjım bittiğinde telefonu açmak sıkıntı oluyordu. 2 saat şarjda kalsa 4 saat bile şarjda kalsa açılması için 3-5 kere uğraşmam gerekiyordu. yaklaşık 2 hafta falan kullandım cfw ni. Bu gün eski cfw me döndüm. Bunda sorun yaşamıyorum. Aman yanlış anlaşılma olmasın cfw ne laf etmiyorum belki sorun bendedir. Ama böyle de bi durum var yani.
Ellerine sağlık.
Zaten benim okumadığım 30 küsur sayfa var burada. Hani sen kendin takip ediyorsun böyle bi şikayet geldiyse ya da gelecekse hıı bi kişi daha böyle demişti dersin diye söyledim. Yoksa ilk kurduğum günü biliyorsun daha 17-18. sayfalardaydı başlık. Çok direndim ama aşamadım. Cidden stabil bi performansı vardı.
yorumlara bakılırsa kötü durmuyor bir deneyeyim ilk defa kuracağım eğer bir sorun olursa yazarım
jaf adımlarını dogru getrn kardes skntı olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?