bY_aLp Üye Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Windows XP Home Edition Searching for JAF install location ... ERROR: Can not find JAF.EXE hatası alıyorum neden olabilir acaba??? ayrıca 2008 den beri üyeyim takip ediyorum ilk mesajım sana kısmetmiş ))))
Checking Windows version ... Windows version: Microsoft Windows XP Home Edition Searching for JAF install location ... ERROR: Can not find JAF.EXE hatası alıyorum neden olabilir acaba??? ayrıca 2008 den beri üyeyim takip ediyorum ilk mesajım sana kısmetmiş ))))
Oğuzhan Üye Konu Sahibi ne diyim ilk mesajın hayırlı olsun. biraz daha açıklar mısın mesela ne yaparken bu hatayı veriyor tam olarak?
ne diyim ilk mesajın hayırlı olsun. biraz daha açıklar mısın mesela ne yaparken bu hatayı veriyor tam olarak?
bY_aLp Üye Kabız Civciv' Alıntı: ne diyim ilk mesajın hayırlı olsun. biraz daha açıklar mısın mesela ne yaparken bu hatayı veriyor tam olarak? Genişletmek için tıkla ... bak onu yazmamışım jaf emulatörü çalıştırıyorum go diyorum yazdığım hatayı veriyor
Kabız Civciv' Alıntı: ne diyim ilk mesajın hayırlı olsun. biraz daha açıklar mısın mesela ne yaparken bu hatayı veriyor tam olarak? Genişletmek için tıkla ... bak onu yazmamışım jaf emulatörü çalıştırıyorum go diyorum yazdığım hatayı veriyor
hilal52 Üye kardeş peki diyelimki ben bu cfwden sıkıldım üzerinde orjinal fw yada başka cfw yükleyebilirmiyim sorunsuz bir şekilde?
kardeş peki diyelimki ben bu cfwden sıkıldım üzerinde orjinal fw yada başka cfw yükleyebilirmiyim sorunsuz bir şekilde?
bY_aLp Üye Kabız Civciv' Alıntı: uyumluluk ayarı yaptın mı? Genişletmek için tıkla ... o nasıl yapılıyor?
Oğuzhan Üye Konu Sahibi emülatörü açadan sağa tıkla özelliklerde uyumluluk var oradan windows xp service pack 3 var onu seç tamam de sonra tekrar dene
emülatörü açadan sağa tıkla özelliklerde uyumluluk var oradan windows xp service pack 3 var onu seç tamam de sonra tekrar dene
bY_aLp Üye Kabız Civciv' Alıntı: emülatörü açadan sağa tıkla özelliklerde uyumluluk var oradan windows xp service pack 3 var onu seç tamam de sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ... xp kullanıyorum zaten
Kabız Civciv' Alıntı: emülatörü açadan sağa tıkla özelliklerde uyumluluk var oradan windows xp service pack 3 var onu seç tamam de sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ... xp kullanıyorum zaten
bY_aLp Üye Kabız Civciv' Alıntı: olsun ben xp kullanırken uyumluluk yapmayınca olmuyodu Genişletmek için tıkla ... dostum merak ettiğim birşey var xp service pack 3 işletim sistemi kullanırken nasıl uyumluluk ayarından xp service pack3 seçebilirsin? ki zaten uyumluluk ayarında öyle bir seçenek yok win95 win98 win nt win 2000 var sadece
Kabız Civciv' Alıntı: olsun ben xp kullanırken uyumluluk yapmayınca olmuyodu Genişletmek için tıkla ... dostum merak ettiğim birşey var xp service pack 3 işletim sistemi kullanırken nasıl uyumluluk ayarından xp service pack3 seçebilirsin? ki zaten uyumluluk ayarında öyle bir seçenek yok win95 win98 win nt win 2000 var sadece
Oğuzhan Üye Konu Sahibi ben yapıyodum valla yapabileceğim birşey yok malesef jaf ı sil bir daha yükle system32 ye atılcakları bir daha at
ben yapıyodum valla yapabileceğim birşey yok malesef jaf ı sil bir daha yükle system32 ye atılcakları bir daha at