onu bilmiyorum normalde her yerde pahalıydı başka nokia shopta 55 tl dediler sonra başka bir yere gittim 40 tl olduğunu söyleyince hemen aldım o nokia shop çok uçuz zaten telefonun arka kapağını 25 tl ye aldım bir yerde 50 tl dediler
kayseri nokia shop ta sadece sıfır tel ve birkaç modelin batarya ve şarji var ve çok pahalı sırf arka kapak satıyorlar mi ki peki komple kasa kapak ne kadar mis
Eyvallah jaf yüklendi de bir sorun daha var.GO ya tıkladığımda ERROR: Not supported Windows version hatası geliyor :S Uyumluluktan windows sp3 seçtim halbuki ? win7 kullanıyorum.Bunu nasıl halledebilirim ? tşk.
onu bilmiyorum normalde her yerde pahalıydı başka nokia shopta 55 tl dediler sonra başka bir yere gittim 40 tl olduğunu söyleyince hemen aldım o nokia shop çok uçuz zaten telefonun arka kapağını 25 tl ye aldım bir yerde 50 tl dediler
JAF da Phone rebooted but not in flash mode... yazıyor ve telefonun ekranı bembeyaz. yapmam gereken nedir ve bu normalmi ? yaklaşık 5-10 dk dır bekliyorum..
JAF da Phone rebooted but not in flash mode... yazıyor ve telefonun ekranı bembeyaz. yapmam gereken nedir ve bu normalmi ? yaklaşık 5-10 dk dır bekliyorum..
telefona format at ne diyeyim böyle birşey olamaz ki hala inanamadım yani yazılımsal birşey yok çünkü bir çok insan indirmiş cfw yi hiç kimse böyle bir sorun dile getirmedi