Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

sağ taraftaki ses aç kapa tuşları çalışıyor mu? bastığımda ekranda o ses düzeyini gösteren ufak kare çıkmıyor :/

bu kadar basitmi yüklemesi teşekür ederim akşam yükliycem

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar basitmi yüklemesi teşekür ederim akşam yükliycem

evet çok basit herkes zor sanar ama hiçte zor değil yükle ve cfw hakkındaki düşüncelerini yaz umarım beğenirsin

----------Eklendi @ 18:22:10 ---------- Yazıldı @ 18:21:17 ----------

rica ederim

sağ taraftaki ses aç kapa tuşları çalışıyor mu? bastığımda ekranda o ses düzeyini gösteren ufak kare çıkmıyor :/

sadece müzik çalarda ve fotoğraflzr kullanabiliyosun haa bir de telefon görüşmesi yaparken oradan ses ayarlayabiliyorsun

ustam şarj eskisi gibi günlük bitiyo senin şarj kaç gün gidiyor.

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
@cafer- abi ayarlar/bağlantı/hedefler/telefonun internetine gir en alta bak erişim noktasını kullan var otomatik yazıyorsa onaydan sonra yap eğer onaydan sonra yazıyosa hedeflerden wifi ağına gir erişim noktasını kullan yazar otomatik yap

----------Eklendi @ 20:47:47 ---------- Yazıldı @ 20:45:09 ----------

ustam şarj eskisi gibi günlük bitiyo senin şarj kaç gün gidiyor.

benim 2,5 gün gidiyo yeni batarya aldım da ondan eski bataryayla 1,5 gün gidiyo yaklaşık olarak 3 saat internet 30 dk. konuşma 20-30 mesaj ve 15-20 dk. oyun

Benim batarya ölü 3 yıl bitti. Nerden aldın çin malı mı?

meLandre

Üye
KArdeşim bu verdiğin linklerin ikisini de mi indirmem gerekiyor ?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hayır eğer resimlerdeki gibi bir menü istiyosan 4x4 ü eğer orjinal fw daki gibi bir menü istiyosan (yani aşağı doğru 4 sağa doğru 3 ikonlu) o zaman 3x4 ü indirmelisin

meLandre

Üye
callclassinstaller registerdevice failure hatası alıyorum JAF setubunu kurarken.nasıl çözeriz :S:S

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu hatayı verir tamam deyip geç

meLandre

Üye
Tamam deyince MAIN FAILURE hatası veriyor ve tamamen kapanıyor,yani yüklenmiyor yaw lütfen biri yardım :S

esqalsiz

Üye
kardeş bataryayı nerden aldin sen tam olarak

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nokia shop tan