Ancak şeytanın aklına gelir!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Ancak şeytanın aklına gelir!

[h=2]Kanada'nın British Colombia eyaletindeki bir hırsızlık olayı, duyanlara “ancak şeytanın aklına gelir" dedirtti.[/h]
Satın aldıkları bilgisayarların paketlerine aynı malzemeden yaptıkları maketleri kusursuz yerleştirip iade ettiler. Bu yolla 10 mağazayı aynı gün ve saatte soydular.

[h=4]HOLLYWOOD FİLMLERİNİ ARATMADI[/h] Yaşananlar Hollywood'un, becerikli bir hırsızlar çetesini anlatan Oceans film serisini aratmıyor. Elektronik ürünler satan Best Buy ve Future Shop'un, eyaletteki mağazalarına eş zamanlı operasyon düzenleyen çılgın hırsızlar, 10 adet tablet bilgisayarı ücretini peşin ödeyerek satın aldılar. Bilgisayarları, paketini hasarsız ve kusursuz biçimde açıp alan uyanıklar, onların yerine ağırlıkları bilgisayarla bire bir aynı kilden ürettikleri tabletleri koydular. Ürün kutularını aynından ayırt edilemeyecek şekilde tekrar kapatan uyanık hırsızlar, alışveriş yaptıkları mağazalara giderek, bilgisayarları iade edip paralarını geri aldılar.

[h=4]NEREDEYSE BİR YUVA DAĞILIYORDU[/h] Olay, bir müşterinin yeniden satışa konulan içi boş kutulardan birini alıp evine götürmesi üzerine patlak verdi. Eşine hediye alan Mark Sandhu isimli Kanadalı, evde paketi açtıklarında eşinin çok kötü olduğunu ve "benimle dalga mı geçiyorsun" diyerek kavga ettiklerini anlattı. Future Shop mağazasına giderek durumu anlattığını ama kendisine inanmadıklarını kaydeden Mark Sandhu, "beni, onları kandırmakla itham ettiler ve dinlemediler bile. Ardından polise gittim, yine sonuç alamadım. Ne zaman ki derdimi bir televizyon kanalında anlattım, benim aldığım kutu ve diğerleri gün yüzüne çıktı" dedi. Mark Sandhu, firmanın kendisine yeni bilgisayar verdiğini sözlerine ekledi.

• Beğen
Tepkiler: pesimistical

coolasker54

coolasker54

Üye
Şeytanın aklına değil şeytan saygı duruşuna geçerdi herhalde. :ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
okumuştum bu haberi galiba milliyette idi. Bu haber köşesini çok yararlı buluyorum haberleri yayınlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum emeğimize sağlık

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
okumuştum bu haberi galiba milliyette idi. Bu haber köşesini çok yararlı buluyorum haberleri yayınlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum emeğimize sağlık

Şahsım adına :rica: böyle geri dönüşler almak benim için çok değerli,çok sağolun;asıl ben size ilgi ve anlayışınızdan ötürü en içten ve samimi duygularımla teşekkür ederim.

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
şeytanın danışmanlığını yaparlar bunlar :kop:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende burdan haber okumayı seviyorum ya Ajans gibi çalışıyor kardeşimiz bydexer :alkis:tşk:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Bende burdan haber okumayı seviyorum ya Ajans gibi çalışıyor kardeşimiz bydexer :alkis:tşk:

:rica: çok ciddiyim,gerçekten sağolun;emeklerimin karşılığında böyle olumlu tepkiler almak beni inanın gerçekten çok mutlu ediyo;asıl ben size ilgi ve anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm zekice

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
yorum yapmayalım mı :ağlarım:

Onu da nerden çıkarıyosunuz?Tabiki de yorum yapabilirsiniz;zaten benim bu ortamda haber yayınlama amacım,yayınladığım haberlerin objektif bi ortamda düzeyli bi şekilde tartışılmasını sağlamak.

• Beğen
viktoreznov

viktoreznov

Üye
bunlar şeytanın ta kendisiymiş zaten :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt