Bizimkisi salatalık, muz vs gibi şeylerle evleniyordur abi :ehe :ehe:ehe
Love Prince Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Bizimkisi salatalık, muz vs gibi şeylerle evleniyordur abi Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bizimkisi salatalık, muz vs gibi şeylerle evleniyordur abi Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici exorcist' Alıntı: ananasla evleneceğine anasıyla evlense daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... ağaçlamı
exorcist' Alıntı: ananasla evleneceğine anasıyla evlense daha mantıklı Genişletmek için tıkla ... ağaçlamı
gaffarson Üye bi ara "babanı pazara gönderdim, anana-s-aldırdım" diye espri yapılırdı, bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya sonunda olmuş
bi ara "babanı pazara gönderdim, anana-s-aldırdım" diye espri yapılırdı, bir şeyi 40 kere söyleyince olurmuş ya sonunda olmuş
gaffarson Üye endometozon' Alıntı: bu nasıl bırsey yaa kadın resmen delırmıs ne yapacagını sasırmıs Genişletmek için tıkla ... Ulli Hopper yorumsuz
endometozon' Alıntı: bu nasıl bırsey yaa kadın resmen delırmıs ne yapacagını sasırmıs Genişletmek için tıkla ... Ulli Hopper yorumsuz
endometozon Üye o zaman adam delırmıs hıc ananasla olur mu o iş yaaaaaaaaa allah sonumuzu hayır etsın
Noks Üye Revengeful' Alıntı: Keçiyle eşekle, inek le evleneni duydumda bu kadarınada pes Genişletmek için tıkla ... ilk gece naptılar acaba
Revengeful' Alıntı: Keçiyle eşekle, inek le evleneni duydumda bu kadarınada pes Genişletmek için tıkla ... ilk gece naptılar acaba
Love Prince Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Şimdi bir kadın da çıkıp muzla evlenmesin Genişletmek için tıkla ... olurmu olur
Necmati Üye Praetor' Alıntı: Şimdi bir kadın da çıkıp muzla evlenmesin Genişletmek için tıkla ... nasıl bir düşünce
Praetor' Alıntı: Şimdi bir kadın da çıkıp muzla evlenmesin Genişletmek için tıkla ... nasıl bir düşünce