anakarti yakma :)

Yenisini gönderirken aynı telefondan göndermesinler

ellerinde mevcut ise zaten ondan gönderirler , kaçışı yok.

La o zaman ben 701 i yakıp lumia talep edeyim

talep edeyim diyorsunuz da o kadar kolay değil, yakında beyninizi yakacaksınız bu konu hakkında hadi hayırlısı

ANIL

Admin
Bence de yakma.

Burada bunu söylemek bana düşmez ama söylemeden edemeyeceğim,bunu yapınca o telefonu gönül rahatlığı ile kullanabilecek misiniz ? Kendinize bir sorun.Cevabını evet olursa, buyurun.

Burada bunu söylemek bana düşmez ama söylemeden edemeyeceğim,bunu yapınca o telefonu gönül rahatlığı ile kullanabilecek misiniz ? Kendinize bir sorun.Cevabını evet olursa, buyurun.

ya bilmiyorum akıllılık yapan olabilir ama yeni telefon sahip olacağım derken yanlış şeyler yapmak mantıklı gelmiyor , bunu düşünen zaten yoru yarılamış işin günahını düşünmeden cihaza vermeye başlamıştır bile.

Ben masa ama kartini cok rahat yakmistim garantisi yoktu 100 tl bayildim. Uyanik pc.ci eski parcalari vermedi.

Konu Sahibi
gavur nokiaya fazladan bir tel verse ne olacak

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kalın uçlu nokia şarj aletini telefonun kulaklık yerine takip bağlasak bir 5 dakika öyle kalsa hem anakart hemde işlemci büyük ihtimal yüksek akımli elektirikten dolayı yanar sizce böyle yanar mi

kardeşim peki nokia nın bize yaptığı haksızlık değil mi? Haksızlığa boyun eğilmemeli bence. Ha haksızsın demiyorum ama en azından ben 7 tane farklı model nokia kullandım ve hepsinde de nokia dan kazık yedim.hakkım bence bu

Benim lafım kimseye değil.Senin kararın,istediğini yapabilirsin tabii ki.

Konu Sahibi
tabikide nokianin bize attığı kazığın yerine sayalım kaç tane nokia telefonum vardi bozuldu hepsi elimde kaldı . .

pr3st1q3

Üye
kullanıcı hatası derlerse telefonunuz çöp olur. yeni anakart parası telefonla aynı

böyle fantazilere bence hiç gerek yok dediğim gibi
%33,3 %33,3 %33,3 şansınız var , karar sizin .

Tepkiler: pr3st1q3
Uygulamaların hepsini açmaya kalksak üstüne int de gezinip teki iyice ısındırsak hatta int üzerinden oynanan oyun açıp tam ısındırsak olur mu ki?

Uygulamaların hepsini açmaya kalksak üstüne int de gezinip teki iyice ısındırsak hatta int üzerinden oynanan oyun açıp tam ısındırsak olur mu ki?

Tintin i aç kasmanın kralını yasa ardından tüm gameloft oyunlarını aç web i aç sis editör ile büyük boyutlu bi sis aç tamamdir

ısınarak yakma kullanıcı hatası olarak kabul edilirse hapı yutarsınız haritaları aç wifi ile operadan büyük boyutlu bir dosya secin telefona battaniyenin arasına sokun bakın size sıcaklığın alası görülür. , sorumluluk kabul etmem